Companii responsabile față de mediu și oameni

Eco-creatorii de energie. ENGIE Romania îi conduce pe elevi în lumea energiei regenerabile și a responsabilității față de mediu

ENGIE Romania și Asociația Hands Across Romania organizează în perioada 8 mai-10 iunie programul de educație non-formală ,,Eco-creatorii de energie” în 125 de școli din București, Ilfov, Argeș, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brașov.

Dezvoltat pentru elevii claselor a IV-a și derulat anterior sub numele ,,Întâlnire cu energia’’, ediția 2023 a programului pune accent pe sursele de energie verde (energia solară, energia eoliană, biomasa, hidroenergia), economia de energie și comportamentele pe care cei mici le pot pune în practică pentru a proteja planeta.

„Programul educațional Eco-creatorii de energie susține angajamentul nostru de a încuraja consumul responsabil de energie, de a facilita cunoașterea surselor de energie regenerabile și a comportamentelor eco-responsabile în rândul copiilor. Ne propunem să continuăm aceste campanii educaționale și să le adaptăm pentru cât mai multe categorii de tineri, considerând că este misiunea noastră să construim, alături de ei, simbioza dintre energie și mediul înconjurător” a declarat Eric Stab, Președinte & CEO ENGIE Romania.

Dacă doriți înscrierea școlii în edițiile viitoare ale programului, puteți accesa formularul aici. Înscrierile se pot realiza doar de către cadrele didactice ce activează la clasele a IV-a sau managementul școlilor. Informații suplimentare: Asociația HandAcross Romania, la email office@handsacross.ro. Informații detaliate pot fi accesate pe pagina dedicată programului.

Share this article
Prev Post

Ministrul italian al agriculturii: Italia trebuie să învețe să trăiască cu seceta

Next Post

Theodora Golf Club face un pas important pentru un viitor sustenabil bazat pe energie verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next