Companii responsabile față de mediu și oameni

Tigăile realizate din aluminiu 100% reciclat, din gama Actuel, marcă exclusivă Auchan, desemnate Produsul Anului

Trei dintre produsele din gama Actuel, destinată îngrijirii casei, au fost desemnate câștigătoare în cadrul competiției Votat Produsul Anului 2022, în categoria Vase de gătit. Fiecare tigaie din această gamă a fost realizată prin reciclarea a 43 de doze de aluminiu. Această acțiune de economie circulară face parte din strategia de sustenabilitate a companiei, ce reprezintă o preocupare zilnică pentru întreaga activitate a Auchan România.

În continuarea acțiunilor de protejare a mediului înconjurător, în gama Actuel au fost incluse, de-a lungul timpului, numeroase ustensile de gătit realizate din materiale reciclate. Astfel, clienții pot alege dintr-o gamă variată de vase de gătit realizate din aluminiu reciclat.

Votat Produsul Anului este un concept internaţional care premiază produsele inovative, activând în prezent în peste 40 de ţări. Studiul a fost realizat online, în perioada 10.03.2022 – 18.04.2022, de Exact Business Solutions pe 23 de categorii. În categoria “Vase de gătit”, eşantionul a fost de 530 respondenți din mediul urban, utilizatori de internet, între 18 şi 65 de ani. Eroarea maximă de eşantionare este +/- 4.3%.

Criteriile de evaluare au fost: inovaţie, atractivitate, intenţie de cumpărare. Criteriile de evaluare nu au avut în vedere calitatea, compoziția, disponibilitatea ori alte caracteristici ale produsului în afara celor anterior indicate. Produsele câştigătoare au fost votate de către consumatori dintre produse similare în categorie.

Share this article
Prev Post

ECOTIC demarează în perioada 14– 30 iunie o campanie de colectare a deșeurilor electrice în București

Next Post

Black Sea Oil & Gas a început producția de gaze din Marea Neagră. Primele gaze extrase au intrat în Sistemul Național de Transport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next