Companii responsabile față de mediu și oameni

ECOTIC demarează în perioada 14– 30 iunie o campanie de colectare a deșeurilor electrice în București

În perioada 14–30 iunie, locuitorii din București, Sector 1, sunt încurajați să se implice activ în protecția mediului înconjurător prin colectarea separată a deșeurilor electrice și electronice (DEEE), inclusiv a becurilor și a neoanelor, și a deșeurilor de baterii și acumulatori.

ECOTIC și ECOTIC BAT alături de partenerul său Inițiativa Civică Bucureștii Noi organizează o campanie de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (inclusiv becuri și neoane) și de baterii/acumulatori uzați în sectorul 1 al Capitalei.

Locuitorii sectorului 1 au la dispoziție în cadrul campaniei:

  1. Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (minim 50 kg DEEE – ex: mașină de spălat, frigider etc). Comanda de preluarea se va face telefonic la numărul 021 9641.
  2.  25 iunie – Predare la punctul de colectare din Bulevardul Bucureștii Noi  nr. 66, sector 1 (în fața Teatrului Masca)

Fiecare persoană care predă deșeuri electrice de minim 10kg cumulate sau 15 buc deșeuri de baterii/acumulatori sau 5 buc. becuri/ neoane va fi înscris automat la tombola cu premii constând în purificator de aer, aspirator și brățări fitness.

„Încercăm să contribuim la conștientizarea cetățenilor din sectorul 1 al Municipiului București asupra importanței colectării separate a deșeurilor electrice,  prin punerea la dispoziție a unui punct de colectare și serviciu de ridicare de la domiciliu a deșeurilor electrice voluminoase. Astfel, cetățenii au oportunitatea de a contribui în mod activ la protecția mediului, iar deșeurile predate vor fi reciclate, aducând plus valoare în cadrul economiei circulare.” A declarat Diana Trifu, Responsabil comunicare și campanii, ECOTIC.

Share this article
Prev Post

Fundația Elsevier lansează competiția de proiecte care utilizează chimia ca răspuns la schimbările climatice și oferă 2 premii în valoare de câte 25.000 de euro

Next Post

Tigăile realizate din aluminiu 100% reciclat, din gama Actuel, marcă exclusivă Auchan, desemnate Produsul Anului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next