Companii responsabile față de mediu și oameni

98 de ONGuri s-au înscris în competiția de proiecte inovatoare lansată de programul Start ONG. Cel puțin 6 vor fi finanțate

Programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow, a înregistrat 98 de proiecte ONG înscrise în cadrul apelului special prin care vor fi finanțate cel puțin 6 proiecte inovatoare, gândite pe termen lung.

Lista proiectelor ONG înscrise poate fi consultată AICI.

Valoarea totală a finanțărilor acordate în cadrul acestui apel este de 61.000 euro, bugetul solicitat/proiect putând fi între 5.000 și 10.000 de euro.

Granturile for fi acordate cu prioritate proiectelor care prezintă elemente inovatoare, măsurate în funcție de gradul de noutate, relevanță, eficacitate, potențialul de a genera impact, scalabilitate sau replicabilitate în domeniul de intervenție vizat.  

Start ONG va analiza într-o primă fază originalitatea proiectelor prin comparație cu cele deja existente pe piață, urmând să aleagă 12 ONGuri care vor fi invitate să-și dezvolte aplicațiile pentru selecția finală.

Calendar

• 17 – 19 iunie – evaluarea ideilor selectate

• 26 – 28 iunie – dezvoltarea aplicațiilor

• 1 iulie – prezentarea ideei de proiect în fața unei comisii de evaluare

• 10 – 15 iulie – comunicarea rezultatelor

Share this article
Prev Post

Alege Asumat un Oraș Curat. BAT lansează de Ziua mondială a mediului o campanie de eco-responsabilitate pentru un litoral fără deșeuri

Next Post

Ziua mondială a mediului. UNEP trage un semnal de alarmă privind nevoia urgentă de refacere a terenurilor degradate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next