Companii responsabile față de mediu și oameni

Let’s Do It, Romania! organizează pe 17 septembrie Ziua de Curățenie Națională, susținută de Johnson&Johnson, Pragmatic Play, Neumarkt și Decathlon

Voluntarii din Alba, Argeș, București-Ilfov, Bihor, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brașov, Cluj, Caraș-Severin, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Ialomița, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sibiu, Sălaj, Satu-Mare, Suceava, Timiș, Tulcea, Teleorman, Vâlcea, Vaslui, Vrancea sunt chemați pe 17 septembrie să se mobilizeze în contextul Zilei de Curățenie Naționale, organizate de Let’s Do It, Romania!, pentru a strânge deșeurile din natură.

Partenerii instituționali care se alătură Zilei de Curățenie Națională sunt: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Romsilva, iar companiile care susțin misiunea Let’s Do It, Romania! sunt Johnson&Johnson, Pragmatic Play, Neumarkt și Decathlon.

Cei care vor să participe se pot înscrie pe https://membership.letsdoitromania.ro/access/login/, iar pentru informații suplimentare, pot contacta coordonatorii județeni https://letsdoitromania.ro/contacte/.

Let’s Do It, Romania! invită, de asemenea, voluntarii și cetățenii să marcheze în aplicația TrashOut deșeurile pe care le întâlnesc în natură. În urma acestor semnalări, Let’s Do It, Romania! trimite sesizări autorităților prin platforma 4B, iar în max. 30 de zile, acestea revin cu un status al zonelor respective.

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care își propune curățarea deșeurilor din arealele naturale într-o singură zi. “Let`s Do It, Romania!” face parte din initiațiva globală “Let`s Do It World!”, alături de alte 190 de țări din întreaga lume, una dintre cele mai mari mișcări de voluntariat din lume. Din 2010 până în prezent, peste 2 milioane de voluntari au participat la acțiunile și proiectele asociației Let’s Do It, Romania!, oameni care și-au adus contribuția la a avea o natură mai curată.

Share this article
Prev Post

Proprietarii privați de terenuri vor putea înființa perdele forestiere de protecție din fondurile pentru împădurire și reîmpădurire prevăzute în PNRR

Next Post

Căldura extremă din oceane a înregistrat niveluri record în 2021 (Raport)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next