Companii responsabile față de mediu și oameni

AFM: 150 mil. de lei pentru proiecte ONG de educație privind protecția mediului

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a lansat un program de finanțare a proiectelor ONG care vizează educaţia şi conştientizarea publicului, în special a copiilor, cu privire la teme actuale de protecție a mediului înconjurător.

Bugetul alocat pentru această sesiune este de 150 de milioane de lei. Finanţarea poate fi de maximum 100% din valoarea totală eligibilă a proiectului, iar suma maximă care poate fi acordată de pentru un proiect este de 500.000 lei.

„Anul acesta am decis să alocăm un buget de 150 de milioane de lei prin care să sprijinim ONG-urile să organizeze acțiuni ample de conștientizare a populației, în special a copiilor, cu privire la teme actuale de protecție a mediului înconjurător. Modalitățile de protejare a aerului, a apei, a pădurilor, reciclarea deșeurilor, beneficiile utilizării de resurse naturale regenerabile, protecţia biodiversităţii, schimbările climatice și stimularea utilizării transportului cu emisii scăzute sunt doar câteva dintre subiectele în jurul cărora se vor concentra activitățile de educare a viitoarelor generații de tineri. Ne dorim ca prin acest program să creștem gradul de informare și să formăm atitudini și comportamente pozitive în ceea ce privește respectul față de natură.” a declarat președintele Administrației Fondului pentru Mediu, Laurențiu Adrian Neculaescu.

Data limită de înscriere a proiectelor este 3 mai, ora 23:59. Ghidul de finanțare și alte informații relevante sunt publicate pe site-ul instituției, www.afm.ro, la secțiunea dedicată acestui program.

Share this article
Prev Post

Master în Fashion Design sustenabil la Accademia del Lusso, din Milano

Next Post

Lidl România în parteneriat cu Rețeaua Băncilor pentru Alimente organizează la nivel național o nouă acțiune de colectare a alimentelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next