Companii responsabile față de mediu și oameni

„Alice în Țara Minunilor – O Poveste Reciclată” la Mega Mall. Workshopuri educaționale și o expoziție imersivă despre importanța mediului înconjurător

Mega Mall a pregătit până în data de 9 iunie 2024 o serie de surprize interactive, de la expoziția „Alice în Țara Minunilor – O Poveste Reciclată”, până la proiecții imersive și workshopuri interactive care aduc în discuție subiecte actuale legate de de sustenabilitate și metode creative de protejare a mediului.

Organizată în colaborare cu Asociația Escu, inițiativa aduce la viață celebra poveste a lui Lewis Carroll printr-o abordare inovatoare care promovează sustenabilitatea.

Vizitatorii sunt invitați în lumea magică a poveștii, unde vor putea descoperi cum deșeurile pot fi transformate în opere de artă captivante, explorând instalații artistice realizate din materiale colectate.

Începând cu 1 iunie, ISPACE, primul spațiu imersiv dintr-un centru comercial, aflat în Mega Mall la nivelul 2, celebrează Ziua Copilului printr-o proiecție surpriză cu tematica Jurassic imersiv – Era dinozaurilor. Asociația Escu va organiza pentru cei mici, în 1 și 2 iunie, workshopuri colorate care promovează reciclarea și protecția mediului.

Evenimentele continuă la Mega Mall și între 6 – 8 iunie, de data aceasta în colaborare cu Fundația Calea Victoriei, cu workshop-uri destinate adolescenților.

Întâlnirile vor fi centrate pe:

  1. Spațiul Cosmic: Lectorul Adrian Șonka, coordonatorul Observatorului Astronomic, va susține atelierul „Este sistemul nostru solar unic sau nu?” Participanții au șansa a de explora tainele sistemului solar și importanța sa în Univers, folosind date astronomice reale.
  2. Oceanul: Lectorul Dana Hogea va conduce atelierul „Este oceanul lor sau este oceanul nostru?” Sesiunea pune în evidență importanța oceanelor în susținerea vieții pe Pământ și impactul negativ pe care îl au deșeurile asupra ecosistemelor marine.
  3. Arta: Lectorul Raluca Mocanu va vorbi de arta sustenabila, de la clădiri superbe, moderne, care se încălzesc și se răcesc singure, fara a consuma nimic din exterior, până la obiecte mici și utile care facilitează cursul vieții prin designul lor.

Mai multe informații despre expoziție și workshopurile găzduite de Mega Mall pot fi găsite pe site-ul oficial, pe paginile de Instagram și Facebook sau AICI.

Share this article
Prev Post

SOS Satele Copiilor Danemarca construiește împreună cu o alianță de parteneri locuințe cu emisii reduse de carbon destinate copiilor orfani din Ucraina

Next Post

UNICEF invită elevii și profesorii să sărbătorească împreună Ziua mondială a mediului participând la cea mai mare lecție din lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next