Companii responsabile față de mediu și oameni

Allianz Climate Risk Award 2024 pentru cercetătorii care abordează fenomenele meteo extreme prin prisma schimbărilor climatice

Lansat în 2017, premiul Allianz Climate Risk celebrează cercetătorii aflați la începutul carierei, ale căror lucrări științifice pun în lumină legătura dintre schimbările climatice și fenomenele meteorologice extreme.

Premiul Allianz pentru riscuri climatice este o competiție globală dedicată doctoranzilor, cercetătorilor postdoctorali sau proaspeților absolvenți de doctorat ale căror proiecte de cercetare se concentrează pe:

  • Înțelegerea și atenuarea riscului de fenomene meteorologice extreme care sunt intensificate de schimbările climatice;
  • Promovarea rezilienței prin aplicarea de soluții tehnologice.

10 candidați vor fi preselectați de un juriu format din experți din industrie și din mediul academic, iar primii 3 finaliști vor fi invitați la München, Germania, pentru a-și prezenta proiectul de cercetare în cadrul evenimentului Allianz Climate Risk Award.

Câștigătorul Allianz Climate Risk Award 2024 va primi un premiu în valoare de 7 000 EUR. Ceilalți 2 finaliști vor primi un premiu în valoare de 3.000 EUR fiecare.

Lucrările vor fi evaluate în funcție de următoarele criterii de selecție:Inovare; Impact; Aplicabilitate; Excelență academică.

Termen limită de înscriere: 31 august 2024.

Informații suplimentare, AICI.

Share this article
Prev Post

Progresul Antibiotice în direcția sustenabilității în 2023. Ce și-a propus compania până în 2030

Next Post

Wizz Air, premiu pentru cea mai sustenabilă companie aeriană low-cost

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next