Companii responsabile față de mediu și oameni

Angajații Sphera Franchise Group au ecologizat Pădurea Râioasa

Sphera Franchise Group (SFG), cel mai mare grup din industria de food service din România, a organizat o acțiune de ecologizare a Pădurii Râioasa (Săbăreni, Ilfov), alături de partenerul Reciclad’OR și Direcția Silvică Ilfov, Ocolul Silvic București. Peste 100 angajați ai companiei au participat la această inițiativă de conștientizare și mobilizare pentru protecția mediului înconjurător.

„Mai mult decât o acțiune de ecologizare, această inițiativă este un nou pas într-un demers constant de implicare în comunitate, precum și un efort de educare a publicului larg, care trebuie să fie conștient de efectele pe care le pot avea acțiunile noastre, ale tututor, asupra mediului înconjurător. Ne-am bucurat să vedem că atât de mulți colegi au salutat această acțiune și ne-am unit forțele pentru a contribui la un mediu mai curat. Ne implicăm în activități de sprijin social de peste zece ani, fiind orientați către dezvoltarea și susținerea inițiativelor care generează un impact pozitiv asupra comunităților în care activăm” a declarat Călin Ionescu, CEO Sphera Franchise Group.

Despre Sphera Franchise Group S.A.

Sphera Franchise Group este cel mai mare grup din industria de food service din România, deținând companiile care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell în România și KFC în Chişinău, Republica Moldova și în Italia. Grupul deține peste 170 de restaurante pe cele trei piețe.

Share this article
Prev Post

6 proiecte de mediu înscrise de ONG-uri la Gala Societății Civile 2022

Next Post

290.000 de români implicați și 410.000 litri de ulei colectat în campania Auchan de colectare și reciclare a uleiului alimentar uzat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next