Companii responsabile față de mediu și oameni

Au început înscrierile pentru evenimentul hibrid Săptămâna Europeană a energiei durabile (EUSEW) 2022

Comisia Europeană a deschis înscrierile pentru ediția din acest an a Săptămânii europene a energiei durabile (EUSEW) 2022. Evenimentul hibrid va avea loc în perioada 26-30 septembrie.

Săptămâna europeană a energiei durabile (EUSEW) este cel mai mare eveniment anual dedicat energiilor regenerabile și utilizării eficiente a energiei din Europa. Acesta include o serie de activități menite să construiască un viitor energetic durabil și sigur pentru Europa. Pentru prima dată, ediția din acest an a EUSEW va fi organizată într-un format hibrid, atât online, cât și fizic. Participanții pot participa la eveniment atât fizic, la Bruxelles, sau online, pentru a se implica în discuții pe diferite aspecte legate de tema generală.

În cadrul evenimentului, participanții pot, de asemenea, să: participe la conferințe, să urmărească ceremonia de decernare a Premiilor europene pentru energie durabilă, să participe la cea de-a treia ediție a Zilei europene a energiei pentru tineret (EYED), să relaționeze cu alte părți interesate de energia verde, să viziteze standurile din cadrul Târgului de energie care prezintă proiecte inovatoare în domeniul energiei durabile, precum și să participe la discuțiile despre noile idei în domeniul energiei verzi (doar prin prezența la fața locului).

Participanții vor putea participa la dezbateri care includ planul REPowerEU, digitalizare, eficiență energetică, energii regenerabile, consumatorii și o tranziție energetică echitabilă, decarbonizare.

Detalii și înscriere

Share this article
Prev Post

Ecologiștii solicită reducerea și reutilizarea cantității de plastic generată de cele mai mari companii poluatoare: Coca-Cola, PepsiCo, Nestle, Unilever și Procter & Gamble

Next Post

ING Bank România și Fundația Conservation Carpathia derulează o campanie de strângere de donații pentru reconstrucția ecologică din zona Munților Făgăraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next