Companii responsabile față de mediu și oameni

Auchan la început de an școlar cu articole ecologice de marochinărie și instrumente de scris din PET-uri reciclate

În continuarea acțiunilor de protejare a planetei și din dorința de a încuraja un consum responsabil, oferta Auchan de rechizite școlare din acest an include o gamă extinsă și diversificată marca Auchan, formată din numeroase rechizite prietenoase cu mediul.

Astfel, în magazinele retailerului și pe auchan.ro, clienții vor regăsi ghiozdane realizate din poliester reciclat; ghiozdane realizate din 80% materiale reciclate, cu construcție optimizată, certificare FSC, rezistente la apă timp de o oră; diverse instrumente de scris și colorat (pixuri, rollere cu rescriere, markere, carioci etc.) realizate din PET-uri reciclate; rollere cu rescriere cu ambalaj reciclat și certificat FSC (de altfel, marea majoritate a rechizitelor au ambalaj din carton sau alt material biodegradabil).

Auchan donează 10% din vânzările produselor de papetărie eco marcă proprie

Și în acest an, retailerul continuă să sprijine comunitățile cu scopul de a susține dezvoltarea copiilor proveniți din medii vulnerabile. Astfel, 10% din vânzările produselor de papetărie eco, marcă proprie, vor fi direcționate către Asociația Habitat for Humanity România pentru construirea de locuințe în comuna Berceni din județul Prahova. Scopul proiectului este acela de a asigura un mediu adecvat pentru o bună dezvoltare pentru preșcolari și școlari. Proiectul se va implementa cu ajutorul voluntarilor (angajați și clienți Auchan) ca parte a Programului de Sustenabilitate Personală (PSP) #nuepreatârziu.

Peste o treime dintre rechizitele și articolele de papetărie comercializate sub marca Auchan au prețurile înghețate până la 30 septembrie, ca o măsură anti-inflație implementată de retailer.

Share this article
Prev Post

consolid8 Festival: eveniment la Brașov dedicat tehnologiilor sustenabile și soluțiilor verzi pentru mediul de business

Next Post

România a fost în 2020 a 2-a țară din UE cu cea mai mare pondere de automobile mai vechi de 10 și 20 de ani (Eurostat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next