Companii responsabile față de mediu și oameni

Auchan „testează” viitorul sistem de garanție-returnare oferind câte un voucher de fidelitate în valoare de 0,5 lei pentru fiecare ambalaj reciclat în magazine sale

Din 18 aprilie, clienții Auchan sunt încurajați să aducă ambalajele din PET, sticlă și aluminiu la automatele de colectare selectivă de tip RVM (reverse vending machine) din parcările a 37 de magazine Auchan din țară.

Pentru fiecare ambalaj reciclat până la 31 mai 2023, clienții vor fi recompensați cu un voucher în valoare de 0,5 lei acordat exclusiv în baza cardului de fidelitate MyCLUB Auchan.

Punctele de reciclare sunt deja disponibile în 37 de magazine, mai precis în 25 de hipermarketuri Auchan, 5 supermarketuri Auchan și 7 magazine de proximitate MyAuchan din București (AFI Cotroceni, Berceni, Vitan, Crângași, Drumul Taberei, Luica, Obor, Liberty, La Strada, Alexandriei, Banu Manta, Otopeni) și din țară, astfel: Timișoara (Iulius Mall, Nord, Calea Șagului, Buziașului), Craiova (Electroputere, Craiovița, Universitaria), Constanța (Nord și Sud), Brașov (Coresi, Vest), Pitești Găvana, Bacău, Baia Mare, Satu Mare, Târgu Mureș (Sud, Nord), Oradea, Cluj (Iulius, Iris, Vivido, Rosetti, Turda), Galați și Ploiești. Instalările de aparate pentru colectare selectivă de tip RVM continuă și în celelalte magazine în perioada următoare.

„În pregătirea sistemului de garanție – returnare care urmează să intre în vigoare la nivel național în viitor, Auchan vine în sprijinul clienților pentru a le oferi o nouă soluție de colectare și reciclare, prin aparate automate de tip RVM care sunt și urmează a fi instalate în magazinele noastre. Creăm astfel o ocazie foarte bună pentru ca un număr cât mai mare de cetățeni să testeze și să se obișnuiască cu un astfel de sistem pentru reciclarea sistematică a ambalajelor băuturilor”, a declarat Corina Dospinoiu, Director Sustenabilitate Auchan Retail România.

Pentru a fi acceptate, recipientele trebuie să fie goale, curate și nedeteriorate, iar acestea pot fi introduse, pe rând, în ordine aleatorie, aparatul identificând automat tipul fiecărui ambalaj introdus.

După finalizarea tranzacției, utilizatorul va primi pe cardul de fidelitate MyCLUB un voucher a cărui valoare totală va fi calculată în funcție de numărul de ambalaje reciclate. Acest voucher poate fi regăsit și vizualizat în aplicația Auchan.

Accesați comunicatul Auchan pentru informații suplimentare

Share this article
Prev Post

Tesco a lansat o soluție de ambalare complet circulară pentru gama sa principală de mâncăruri gata preparate refrigerate

Next Post

Clean Creatives. Peste 500 de firme de publicitate și comunicare s-au angajat să nu mai lucreze cu corporații din industria combustibililor fosili

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next