Companii responsabile față de mediu și oameni

BANDA ASAP. Concurs de benzi desenate pe tema reciclării

Fundația The Institute a lansat BANDA ASAP, un concurs cu premii de benzi desenate pe tema reciclării destinat școlilor gimnaziale și liceelor din Municipiile Brașov și Iași. Concursul urmărește să-i informeze, conștientizeze și responsabilizeze pe elevi cu privire la problematica colectării separate și reciclării deșeurilor.

Concursul presupune desenarea unei poveşti într-un şablon de benzi desenate pus la dispoziție de Organizator, plecând de la următoarea temă: 2040. În România încă se mai aruncă plastic la gunoi. Un erou/o eroină decide să ia soarta plasticului în propriile mâini.

Perioada de înscriere în concurs este 20.04.2023 – 25.05.2023, perioada de Jurizare este 26.05.2023 – 31.05.2023, iar anunțarea câştigătorilor se va face pe 7 iunie 2023.

Concursul va oferi premii celor patru unităţi de învăţământ declarate câştigătoare, precum şi elevilor autori ai benzilor desenate declarate câştigătoare.

Premii

  • 4 table interactive pentru săli de curs sau laboratoare. Vor fi acordate patru table interactive, una pentru fiecare unitate de învăţământ câştigătoare: Şcoala Gimnazială din Municipiul Braşov care va fi declarată câştigătoare, Liceul din Municipiul Braşov care va fi declarat câştigător, Şcoala Gimnazială din Municipiul Iaşi care va fi declarată câştigătoare, Liceul din Municipiul Iaşi care va fi declarat câştigător. Valoarea maximă a premiului pentru fiecare unitate de învăţământ câştigătoare va fi de 5.000 lei;
  • 4 hoverboard-uri pentru elevii autori ai benzilor desenate care vor fi selectate drept câştigătoare. Vor fi oferite patru hoverboard-uri, câte una pentru fiecare elev-autor, înmatriculaţi în: Şcoala Gimnazială din Municipiul Braşov care va fi declarată câştigătoare, Liceul din Municipiul Braşov care va fi declarat câştigător, Şcoala Gimnazială din Municipiul Iaşi care va fi declarată câştigătoare, Liceul din Municipiul Iaşi care va fi declarat câştigător. Valoarea maximă a premiului destinat fiecărui elev câştigător va fi de 2.000 lei.

Pentru întrebări referitoare la concurs, puteți scrie pe adresa de e-mail: contact@asap-romania.ro.

Informații suplimentare

Share this article
Prev Post

Emisiile de gaze cu efect de seră din Japonia au crescut cu 2% în anul fiscal 2021-2022 pe fondul revigorării economice

Next Post

SustainAbility Talks: 4 din 10 români nu au auzit de niciun brand implicat în acțiuni sustenabile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next