Companii responsabile față de mediu și oameni

SustainAbility Talks: 4 din 10 români nu au auzit de niciun brand implicat în acțiuni sustenabile

Cei mai mulți dintre români cred că sunt puține companii care și-au luat angajamente de sustenabilitate și chiar mai puține care fac în mod concret acțiuni sustenabile, arată datele studiului omnibus „Percepții în rândul populației naționale asupra comunicării brandurilor privind angajamentele de sustenabilitate”, realizat de IZI data pentru Ambasada Sustenabilității din România (ASR) și prezentat în cadrul primei dezbateri „SustainAbility Talks” din acest an, ce a avut ca temă „Sustenabilitatea: între comunicare responsabilă și dezinformare”.

7 din 10 respondenți cred că sunt puține branduri care declară că se implică și peste 8 din 10 respondenți spun că sunt puține branduri care fac acțiuni concrete în domeniul sustenabilității, mai arată studiul omnibus.

Rezultatele detaliate ale studiului omnibus iZi Data „Percepții în rândul populației naționale asupra comunicării brandurilor privind angajamentele de sustenabilitate” pot fi consultate aici, iar înregistrarea integrală a dezbaterii va fi disponibilă în curând pe canalul de YouTube al ASR.

SustainAbility Talks” este un program dezvoltat de Ambasada Sustenabilității în România cu scopul de a pune politicile publice în perspectivă, aliniindu-le la principiile și obiectivele de dezvoltare durabilă. Astfel, în cadrul unor întâlniri tematice, specialiști din mediul de afaceri, public, academic sau non-profit sunt invitați să dezbată subiecte relevante pentru agenda de sustenabilitate a României. Seria dezbaterilor SustainAbility Talks din 2023 este dezvoltată cu sprijinul UniCredit Bank România.

Foto credit: Ambasada Sustenabilității

Share this article
Prev Post

BANDA ASAP. Concurs de benzi desenate pe tema reciclării

Next Post

Ziua Pământului. Românii generează 100.000 de tone de deșeuri electronice pe an. Doar 35% sunt reciclate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next