Companii responsabile față de mediu și oameni

BASF Innovation Hub 2023 așteaptă soluții inovative pentru un viitor sustenabil

BASF și AHK România anunță prelungirea termenului de soluții inovative sustenabile, în cadrul celei de a 3-a ediții a competiției BASF Innovation Hub, adresate start-up-urilor din România, Bulgaria și Grecia.

Astfel, etapa înscrierilor pentru BASF Innovation Hub 2023 va dura până pe 13 octombrie.

Participarea este gratuită, iar ideile înscrise trebuie să ofere soluții concrete în domeniul tranziției verzi și digitale. BASF Innovation Hub 2023 se concentrează pe tehnologii curate (Cleantech), circularitate și agricultură sustenabilă (Farm to Fork).

Participanții din România  vor avea șansa să își prezinte ideile împreună cu cei din Bulgaria și Grecia. Doi câștigători se vor califica automat în Marea finală, unde își vor prezenta din nou ideile, împreună cu ceilalți câștigători din 11 țări din Europa Centrală și de Sud-Est. Câștigătorul Marii finale va primi un premiu în valoare de 5.000 de euro brut.

Pentru mai multe informații despre proiect, vizitați pagina web oficială http://www.join-innovationhub.com/ și canalul oficial de YouTube al evenimentului https://www.youtube.com/@basfinnovationhub/streams.

Share this article
Prev Post

Peste 4,3 tone de deșeuri au fost colectate anul acesta în programul România Limpede, inițiat de Lidl România

Next Post

Nestlé România reia plantările pentru extinderea Pădurii de Miere cu implicarea românilor care cumpără Nescafé

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next