Companii responsabile față de mediu și oameni

Cartoon Network Climate Champions ne prezintă 3 super eroine care vor să inspire planeta prin lupta împotriva schimbărilor climatice

Olivia Mandle Navarro (Spania, 16 ani), Jodie Bailey-Ho (Marea Britanie, 19 ani) și Raheen Fatima (Pakistan, 15 ani), finalistele competiției Global Good 2023 ”Canon Young Champion of the Year”, vor fi prezentate pe platformele Cartoon Network, împărtășindu-și poveștile inspiraționale de Campioni ai Climei.

Activistă și realizatoare de podcasturi inspiraționale, câștigătoarea premiului Global Good 2023 ”Canon Young Champion of the Year” pentru tineri sub 16 ani, Raheen Fatima, a „atins” peste 5000 de minți tinere prin piesele sale de teatru și a condus peste 500 de sesiuni online și fizice pe teme legate inclusiv de schimbările climatice. Raheen a inspirat inițiative și a motivat 23.000 de oameni din întreaga lume să i se alăture pentru a crea un impact pozitiv.

Olivia Mandle Navarro, finalistă Global Good 2023, este o activistă pentru drepturile animalelor și o militantă pentru mediu în Spania. Campania ei, #noespaisparadelfines, cu peste 155.000 de semnături pe site-ul Change.org, solicită guvernului spaniol un program de închidere a tuturor delfinariilor din Spania și de eliberare a cetaceelor din captivitate.

O altă finalistă, Jodie Baily-Ho, a creat o campanie globală ”Teach the Teacher”, condusă de elevi, pentru a introduce educația climatică în școli. Tânăra oferă formare, resurse și sprijin pentru tineri, dându-le posibilitatea de a oferi cursuri de educație climatică propriilor profesori. Peste 90 de studenți din 28 de țări din întreaga lume au participat la această campanie, inclusiv la o sesiune organizată în colaborare cu Departamentul pentru Educație din Regatul Unit la COP26.

Premiul ”Canon Young Champion” al Global Good Awards 2023 celebrează tinerii care s-au evidențiat printr-o campanie remarcabilă în sprijinul unor cauze nobile, indiferent că este vorba de o problemă socială sau de mediu.

Aflat la a noua ediție, Global Good Awards pune în practică principiile sustenabilității în toate aspectele, urmând un set de standarde etice și transparență intransigente.

Printre angajamentele premiilor în ceea ce privește sustenabilitatea se numără un meniu complet bazat pe plante încă din 2018, o politică de neparticipare la zboruri și un cod vestimentar bazat pe purtarea hainelor existente sau second-hand.

Interviurile cu Olivia Mandle Navarro, Jodie Bailey-Ho și Raheen Fatima vor fi difuzate pe canalele Cartoon Network și vor fi disponibile pentru streaming pe HBO Max în 2024.

Cartoon Network Climate Champions prezintă și explică subiecte cheie legate de schimbările climatice, stimulțndu-i pe copii să se implice acțiuni zilnice cu impact real asupra mediului. Copiii de 6-12 ani pot deveni Campioni ai Climei, inspirați de personaje îndrăgite din emisiuni de succes, precum „Uimitoarea lume a lui Gumball” și „Craig și Dumbrava”.

Accesați Cartoon Network Campionii Climei și participați, prin joc, la lupta împotriva schimbărilor climatice.

Share this article
Prev Post

Hilton a introdus un sistem de etichetare a amprentei de carbon a meniurilor în 30 de hoteluri din UK

Next Post

Vânzările de vehicule electrice în SUA, la un nivel record. Tesla pierde din cota de piață

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next