Companii responsabile față de mediu și oameni

CEZ Vânzare încurajează reducerea consumului de hârtie folosită pentru facturi

CEZ Vânzare E-factura ECSR
CEZ Vânzare E-factura ECSR

În pragul sărbătorilor, CEZ Vânzare lansează un concurs prin care dăruiește clienților săi care utilizează factură electronică 120 de termostate smart CEZ Vânzare by Cosa. Concursul se adresează clienților casnici la energie și/sau gaze naturale care își activează serviciul E-factura în perioada 12-31 decembrie 2023, precum și acelora care au înlocuit factura pe hârtie cu cea electronică înaintea lansării campaniei.

Premiile puse în joc sunt termostate inteligente CEZ Vânzare by Cosa, care au rolul de a asigura nu doar un consum eficient în locuință, ci și un confort termic sporit, benefic în anotimpul rece. 

Pentru a intra în cursa pentru căștigarea, prin tragere la sorți, a unuia dintre cele 120 de termostate, clienții care nu au deja serviciul activat sunt invitați să își activeze E-factura prin următoarele modalităti/canale:

  • Prin accesarea contului de client My CEZ din browser – https://mycez.cezinfo.ro/ sau din aplicația mobilă disponibilă în magazinele App Store sau Google Play.
  • Prin descărcarea formularului specific pentru energie electrică sau gaze naturale, iar apoi prin trimiterea acestuia pe cezinfo.ro/sesizari2-form/.  
  • În Centrele de Relații cu Clienții CEZ Vânzare.   

Beneficiile E-factura:

  • Primirea facturii chiar în ziua emiterii, pe e-mail, fără timp de așteptare.
  • Acces rapid la istoricul facturilor, oricând, de oriunde.
  • Diminuarea consumului de hârtie folosită pentru printarea facturilor.

Avantajele termostatului inteligent CEZ Vânzare by Cosa

1. Eficiență energetică. Funcțiile inteligente ale termostatului ajută la menținerea temperaturii optime în locuință, cu facturi mai mici la energie electrică sau gaze, prin eliminarea consumului inutil de resurse.

2. Monitorizare în timp real. Prin monitorizarea consumului în timp real, clienții vor putea lua decizii mai bune și informate pentru optimizarea consumului de energie.

3. Control avansat. Accesarea termostatul de oriunde, prin aplicația mobilă disponibilă în App Store sau Google Play. Posibilitatea de a regla temperatura de la distanță pentru asigurarea confortului dorit.

4. Control al centralei termice și al aparatului de aer condiționat. Termostatul asigură controlul complet al centralei termice și al aparatului de aer condiționat, astfel încât utilizatorul să se bucure mereu de temperatura perfecta în locuința sa.

5. Economie personalizată. Termostatul vine cu diferite moduri de funcționare, astfel încât temperatura să poată fi setată în funcție de nevoile clientului. Rolul său este de a economisi energie indiferent dacă este zi sau noapte, dacă utilizatorul se află acasă sau în vacanță.

Pentru mai multe informații, regulamentul campaniei poate fi consultat pe pagina dedicată: www.cezinfo.ro/tombola-efactura

Share this article
Prev Post

În căutarea copacilor pierduți. Din pădurile virgine până în țara de gheață și de foc

Next Post

Greenwashing? Unilever se va confrunta cu o anchetă privind inducerea în eroare a cumpărătorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next