Companii responsabile față de mediu și oameni

Descoperă împreună cu Asociația Parcul Natural Văcărești lumea secretă a fluturilor de noapte din Pădurea Băneasa

Asociația Parcul Natural Văcărești organizează pe 12 iulie un periplu nocturn în Pădurea Băneasa, ultima mare pădure urbană a Bucureștiului, unde iubitorii de natură și biodiversitate vor putea explora lumea misterioasă a moliilor de noapte.

Curioșii vor face cunoștință cu molia cap de mort, molia strigoi, molia fantomă și molia sărsăilă și vor putea avea, de asemenea, șansa de a vedea molia sfinx sau molia dragon.

Vor afla secrete fascinante despre aceste creaturi misterioase și rolul lor vital în natură și vor învăța să identifice diverse specii de fluturi de noapte.

În România există circa 4100 de specii de fluturi, dintre care majoritatea covârșitoare (peste 3900 de specii) sunt molii sau fluturi de noapte.

Înscrierea și participarea sunt gratuite, numărul de „aventurieri” fiind limitat la 20 de persoane.

Înscrierile se pot face AICI.

Share this article
Prev Post

Utilizarea îngrășămintelor în agricultura UE a scăzut cu 10% în 2022. România, printre țările care au folosit cel mai mult îngrășăminte pe bază de fosfor

Next Post

Green Steps. E.ON Energie își răsplătește clienții cu reduceri la factura de energie pentru fiecare kilometru parcurs pe Via Transilvanica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next