Companii responsabile față de mediu și oameni

Green Steps. E.ON Energie își răsplătește clienții cu reduceri la factura de energie pentru fiecare kilometru parcurs pe Via Transilvanica

  • Pentru a beneficia de reduceri, clienții E.ON trebuie să aibă un cont activ în aplicația E.ON Myline și să selecteze opțiunea Green Steps când pornesc în drumeție pe Via Transilvanica
  • E.ON Solar Home, E.ON Life, E.ON Cool și E.ON Green Home sunt soluțiile pentru eficiență energetică pentru care se primesc reduceri la factură
  • Cu ajutorul clienților care și-au activat factura electronică, E.ON s-a implicat în amenajarea a 200 de km din Via Transilvanica și susține în continuare proiectul prin întreținerea acestui traseu

E.ON Energie România, Partenerul pentru Sustenabilitate al proiectului Via Transilvanica, lansează o nouă provocare clienților săi și îi răsplătește pentru fiecare pas parcurs pe acest traseu, acordându-le o reducere de 6 lei/kilometru de traseu la factură.

Pentru a participa la campanie este necesară selectarea opțiunii Green Steps în aplicația E.ON Myline unde se înregistrează pașii făcuți pe Via Transilvanica. E.ON Solar Home, E.ON Life, E.ON Cool și E.ON Green Home sunt soluțiile eficiente energetic care aduc reduceri la factură pentru clienții care străbat Via Transilvanica.

Reducerea maximă de care clienții se pot bucura este de 144 lei, dacă parcurg 24 km sau mai mult. În cazul în care clientul are două sau trei soluții E.ON, suma maximă se va dubla sau tripla, în funcție de caz, iar premiul total poate atinge valoarea de 432 de lei.

„Dorim să îi ajutăm pe clienții noștri să adopte un stil de viață sustenabil și de aceea continuăm să susținem acest proiect și prin întreținerea traseului amenajat. Prin parteneriatul cu Via Transilvanica le propunem clienților noștri să se întoarcă la natură, spre comunitate și îi răsplătim pentru asta, pentru că ei sunt promotorii eficienței energetice. Practic, soluțiile E.ON pentru care ei au optat au avantajul unui consum redus de energie, deci facturi mai mici, dar și posibilitatea de a produce și consuma energie din surse regenerabile.” a precizat Claudia Griech, directorul general al E.ON Energie România.

Parteneriat pentru Sustenabilitate

Via Transilvanica este primul traseu de lungă distanță din România, un proiect unic în România inițiat de Asociația Tăşuleasa Social, condusă de Alin Ușeriu. Traseul începe la Putna, se încheie la Dunăre, la Drobeta Turnu Severin, și trece prin 10 județe: Suceava, Bistrița-Năsăud, Mureș, Harghita, Brașov, Sibiu, Alba, Hunedoara, Caraș-Severin, Mehedinți. Via Transilvanica pune în valoare zestrea cultural-istorică a locurilor și a celor 400 de comunități din zona pe care o străbate și își propune să sprijine turismul pe îndelete și antreprenoriatul rural, tradițional românesc.

E.ON a susținut, în calitate de Partener pentru Sustenabilitate al proiectului de ecoturism Via Transilvanica, realizarea a 200 kilometri din acest traseu, datorită implicării clienților care au răspuns pozitiv provocării lansate de companie de a-și activa factura electronică.

Fiecare factură activată a fost răsplătită de companie prin amenajarea unui metru din acest drum, acordând totodată reduceri la factură pentru cei care folosesc energie 100% din surse regenerabile.

În luna septembrie a anului trecut, 200 de angajați E.ON au dus #EnergiaLuiImpreuna pe cei 1.400 km ai „drumului care unește” – pe care l-au străbătut la pas sau cu bicicleta, în cadrul proiectului „Energia E.ON X Via Transilvanica”.

Share this article
Prev Post

Descoperă împreună cu Asociația Parcul Natural Văcărești lumea secretă a fluturilor de noapte din Pădurea Băneasa

Next Post

DS Smith lansează corturi din carton reciclat pentru sezonul festivalurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next