Companii responsabile față de mediu și oameni

După Birdville, OTP Bank lansează Vrem o Dunăre fără plastic, o nouă campanie video de conștientizare pe tema protecției mediului

OTP Bank România a lansat Vrem o Dunăre fără plastic, o campanie de conștientizare cu privire la sursele de poluare ale Dunării, comunicată sub forma unui material video care surprinde un traseu parcurs cu bărcile de voluntari ai băncii de la Zăval, 8 km. pe Jiu și 16 km. pe Dunăre, până la Bechet.

„Alături de Asociația Ape fără Plastic, am colectat peste 700 kg de deșeuri de pe râul Jiu, demonstrând că putem face schimbări semnificative. Acum, mergem mai departe!

Cu sprijinul voluntarilor noștri, am realizat un video care arată realitatea poluării din zona vărsării râului Jiu în Dunăre. Este momentul să fim conștienți de impactul acțiunilor noastre și să ne implicăm în acțiuni de ecologizare. Fii parte din mișcarea pentru un mediu mai curat!” este îndemnul postat de OTP Bank pe pagina sa de Facebook.  

„Vă invit pe toți să conștientizați că tot ceea ce aruncăm necontrolat ajunge să distrugă o asemenea frumusețe, precum este Dunărea, Delta Dunării” spune Mara Cristea, DCEO, Divizia Finanțe și Planificare OTP Bank România și ambasadorul acțiunii în materialul video.

Anul trecut, OTP Bank România și Mastercard au promovat la cea de a XIX-a ediție a Festivalului Internațional de Film Independent Anonimul un scurtmetraj de 5 minute, Birdville, „produs” de păsări din Delta Dunării, ca „un mecanism de conștientizare și educare a privitorilor cu scopul de a genera acțiuni pentru conservarea zonei.”

Foto: captură Vrem o Dunăre fără plastic

Share this article
Prev Post

Au început înscrierile în concursul național Eco Provocarea Juniori și Liceeni ediția a XIII-a

Next Post

Între Vecini vrea să energizeze 6 comunități de bloc din 6 județe cu panouri fotovoltaice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next