22 de angajați OTP Bank au ecologizat o zonă a râului Jiu

22 de angajați OTP Bank din București și Craiova au participat recent la o acțiune de ecologizare a râului Jiu, în perimetrul Barajului Ișalniță. Împreună cu ONG-ul local partener, Asociația Ape fără plastic, voluntarii OTP au colectat în bărcile puse la dispoziție de asociație aprox. 400 de kilograme de deșeuri.

„Azi, după experiența foarte mișto cu voluntarii (și probabil de acum prietenii) de la OTP Bank Romania, am realizat ce este cel mai valoros din ce facem noi, și anume faptul că oferim experiențe inedite. Sigur, că văduvim Jiul de câteva sute de kile de plastic e fără doar și poate un lucru bun, dar să te plimbi pe apă, să faci mișcare în aer liber, să asculți sau să faci glumițe, să cunoști oameni interesanți sau pur și simplu să te uiți la apă, la cer ori la malul înverzit, este o experiență în sine” a scris Ape fără plastic pe Facebook.

O nouă acțiune de curățare a Jiului la care vor participa angajați ai OTP Bank va avea loc în luna noiembrie.

Obiectivul principal al organizației craiovene Ape fără plastic este ca nici un deșeu plutitor să nu mai ajungă din Jiu în Dunăre.

Foto credit: pg. de Fb. Ape fără plastic

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Amazon.com va investi peste 1 miliard de euro în achiziția de furgonete și camioane electrice pentru operațiunile din Europa

Next Post

Copenhaga va folosi deșeurile alimentare urbane pentru a obține biogaz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next