Ecotic derulează o campanie de colectare a DEEE  în județul Ilfov

ECOTIC alături de partenerii săi, Primăria Orașului Popești-Leordeni, Primăria comunei Chiajna și Blue Planet, organizează două campanii de colectare deșeuri de echipamente electrice și electronice (inclusiv becuri și neoane) în Popești-Leordeni și Chiajna. Campania se desfășoară în perioada 27 martie – 2 aprilie 2023.

Conform studiului “Obiceiurile populației României cu privire la echipamentele electrice de mici dimensiuni”dezvoltat de ECOTIC în 2022, 10,5% din echipamentele de mici dimensiuni analizate și care se află în casele românilor sunt păstrate chiar dacă sunt nefolosite sau stricate. Unul dintre principalele motive, invocat de 32% dintre respondenți, a fost necunoașterea modalităților de debarasare.

În acest context, ECOTIC, alături de partenerii săi, pune la dispoziția locuitorilor din Popești-Leordeni soluții de predare spre reciclare:

Predare la punctele de colectare (program: 08:00 – 16:00):

  • Str. Amurgului, nr. 2C
  • Str. Pavel Ceamur, nr. 16
  • Str. Leordeni, nr. 122

Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase. Comanda de preluarea se va face telefonic la numărul de telefon 0371 470 331.

Locuitorii din Comuna Chiajna au la dispoziție următoarele soluții de predare:

Predare la punctele de colectare (program: 08:00 – 16:00):

  • Str. Gării, nr. 1-3
  • Str. Tineretului, nr. 37-39

Preluarea GRATUITĂ de la domiciliu a deșeurilor voluminoase. Comanda de preluarea se va face telefonic la numărul de telefon 0371 443 854.

Pentru a încuraja comportamentul responsabil, organizatorii oferă premii. Fiecare persoană care predă minimum 15kg cumulate va primi un premiu instant.

“ Campaniile pe care Blue Planet Services le desfășurăm împreună cu ECOTIC sunt dovada implicării în protecția mediului și în încurajarea comportamentului responsabil în ceea ce privește colectarea corectă a deșeurilor electrice. Suntem încrezători că aceste campanii vor fi primite cu entuziasm de către locuitorii celor două localități și că vom contribui împreună la protecția mediului.” declară Adrian Duca, Blue Planet Services

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Decoplast: Produsele sustenabile, care optimizează consumul de energie, reprezintă peste 30% din vânzările companiei

Next Post

FEPRA va investi 15 milioane de euro până în 2030 pentru dezvoltarea economiei circulare în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next