Companii responsabile față de mediu și oameni

Forumul Orașelor Verzi lansează „green cities” – primul newsletter dedicat administratorilor publici

Forumul Oraselor Verzi ECSR
Forumul Oraselor Verzi ECSR

Forumul Orașelor Verzi (FOV) lansează „green cities”, un newsletter care oferă soluții concrete, realizabile, pentru personalul din administrația publică responsabil de gestionarea orașelor.

green cities este primul newsletter dedicat administratorilor publici care vine în întâmpinarea nevoilor și intereselor acestora în promovarea sustenabilității și gestionarea eficientă a resurselor în mediul urban. Un ghid vital care livrează soluții concrete, informații relevante și inspiraționale, promovează modele de bune practici și  încurajează schimbul de experiențe și idei, cu scopul de a contribui la construirea orașelor verzi și sustenabile.

Citește și: Aproape 40 de mii de tone de deșeuri electronice colectate de Environ în 2023

”Prin intermediul acestui newsletter lunar, dorim să prezentăm soluții concrete, care pot fi realizabile în țara noastră, vrem să arătăm modele de bune practici care au funcționat în alte părți și pe care le putem adopta în orașele noastre, vrem să oferim unelte care să ne ajute să dezvoltăm orașele pe care le gestionăm. Suntem convinși că acest newsletter va deveni o sursă de inspirație și un instrument de lucru valoros pentru mine și colegii mei, personalul din administrația publică, contribuind la promovarea unui proces decizional mai informat și mai sustenabil în administrarea orașelor noastre”, spune Allen Coliban, primarul Municipiului Brașov.

Printre subiectele abordate în newsletterul green cities se numără planificarea urbană durabilă, mobilitatea verde, gestionarea eficientă a resurselor naturale, energiile regenerabile, inovarea tehnologică și multe altele. Fiecare ediție lunară va aduce în atenție subiecte relevante și soluții practice adaptate nevoilor și provocărilor orașelor noastre.

Pentru abonare, acceseazăhttps://green-cities.beehiiv.com/subscribe

Despre Forumul Orașelor Verzi (FOV):

Forumul Orașelor Verzi (FOV) este cel mai mare eveniment nucleu din România dedicat sustenabilității de mediu, câștigător al Galei Premiilor pentru un Mediu Curat (2021) și apreciat cu trofeul Silver pentru campanii de mediu la Romanian PR Award (2022).

Citește și: Platforma de mediu pentru București investește 750.000 de euro în proiecte civice de mediu în următorii 2 ani

Forumul Orașelor Verzi (FOV) are ambiția să coloreze orașele României în verde, să creeze și să promoveze orașe mai sănătoase, mai prietenoase cu locuitorii lor și mai sustenabile. Își propune să pună față în față, la aceeași masă, lideri politici, experți, reprezentanți ai administrației publice și cetățeni deciși să facă parte din schimbare. Își dorește să devină un hub pentru schimbul de experiență și bune practici între orașe, precum și pentru promovarea inovațiilor în domeniul dezvoltării sustenabile.

 

Share this article
Prev Post

Aproape 40 de mii de tone de deșeuri electronice colectate de Environ în 2023

Next Post

Primăria Brașov pregătește lansarea apelului de finanțare pentru proiecte ONG din toată țara dedicate orașului de la poalele Tâmpei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next