Fundația Skoll oferă 4 burse întreprinzătorilor care au înființat sau au lucrat în inițiative antreprenoriale cu scop social și de mediu sau care urmează o carieră cu impact în acest sens și vor să-și îmbunătățească cunoștințele într-un program de MBA la Saïd Business School, University of Oxford (2023 – 2024).

Bursa acoperă taxele complete ale cursului pentru programul de MBA, pe toată durata acestuia (1 an) și, parțial, cheltuielile de întreținere. Pe lângă sprijinul financiar, bursa oferă acces la comunitatea Skoll Scholar, un grup de lideri cu impact pozitiv asupra lumii, precum și oportunități exclusive de întâlnire cu antreprenori, formatori de opinie și investitori de renume mondial.

Pentru a aplica pentru bursa Skoll, urmați acești pași:

  • te înregistrezi în competiția The Skoll Scholarship;
  • aplici pentru programul de MBA direct la Saïd Business School (până cel târziu 4 ianuarie 2023);
  • ca parte a cererii de MBA, trebuie să încarci răspunsurile la întrebările privind eseul pentru bursa Skoll. Vei găsi întrebările pentru eseul bursei în secțiunea ”Funding” a cererii de MBA;
  • echipa de admitere MBA va evalua apoi cererea ta și va decide dacă ești sau nu acceptat în programul MBA;
  • dacă ai primit confirmarea că ai fost acceptat în programul de MBA, cererea ta va fi trimisă automat către Comitetul de selecție a burselor Skoll, spre analiză în mai multe etape.

Detalii The Skoll Scholarship

Întrebări frecvente

Întrebări de clarificare: skollscholarship@sbs.ox.ac.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *