Fundația TELUS International Romania a lansat o nouă rundă de finanțare pentru proiecte ONG de mediu, educație și sănătate

Fundația TELUS International Romania Community Board a dat startul celei de a 2-a sesiuni de granturi din 2022, prin care va oferi sprijin financiar în valoare totală de 46.000 de dolari ONG-urilor care dezvoltă proiecte de educație, sănătate și mediu.

Proiectele înscrise în competiție trebuie să întrunească următoarele criterii:

  • să aibă ca beneficiari direcți copii, tineri sau familiile acestora;
  • să fie implementate în prima jumătate a anului 2023;
  • să utilizeze inovația socială în abordarea unei probleme importante pentru societate.

Suma maximă alocată proiectelor câștigătoare este de 5.000 USD, cu excepția a 2 proiecte care pot primi până la 10.000 USD fiecare, în funcție de complexitatea lor și de numărul de beneficiari.

ONG-urile își pot înscrie proiectele până la data de 21 octombrie 2022, prin completarea formularului online disponibil la acest link: grantstream.com/TELUS/form/Landing.

Acesta este al 6-lea an consecutiv în care TELUS International Romania Community Board distribuie fonduri în valoare totală de 100.000 USD pentru a susține comunitățile locale. Până în prezent, peste 100 de proiecte au fost derulate de ONG-uri în România cu sprijinul Fundației TELUS International, având un impact pozitiv în viețile a 33.000 de beneficiari. 

Despre TELUS International

TELUS International proiectează, construiește și furnizează soluții digitale de ultimă generaţie pentru a îmbunătăţi experienţa consumatorilor (CX) pentru branduri globale inovatoare. Serviciile companiei susțin întregul ciclu al transformării digitale, sprijinind clienții să îmbrățișeze mai rapid noile tehnologii digitale pentru a obține rezultate de business mai bune.

Mai multe informații despre Telus International

Share this article
Shareable URL
Prev Post

12.000 de români din 63 de orașe au schimbat PET-ul cu biletul

Next Post

Start a 5-a ediție a programului național de eco-educație pentru elevi, Școala Ecoterrienilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next