Companii responsabile față de mediu și oameni

HP by the Sea. 80 de voluntari HP România au curățat plaja Corbu alături de Mare Nostrum

100 de voluntari, dintre care 80 de la HP România, s-au alăturat inițiativei organizației de mediu din Constanța, Mare Nostrum, pentru a curăța gunoaiele de pe plaja Corbu. Acțiunea de ecologizare a avut loc în cadrul inițiativei europene de mediu EU Green Week (30 mai – 5 iunie), după o analiză a organizației constănțene a porțiunilor de plajă de pe litoralul românesc.

Pe lângă voluntarii HP România, la acțiune au participat 30 de copii de la organizația Teach for Romania și 6 voluntari ai companiei tehnologice Amplify, partener HP. Cei peste 100 de voluntari au adunat în câteva ore peste o tonă de deșeuri de plastic, metal, hârtie și sticlă.

„Răspundem mereu prezent la astfel de acțiuni care au dublu scop: pe de o parte, ecologizăm locuri în care ne petrecem timpul liber și, pe de altă parte, încercăm să dăm un exemplu, să responsabilizăm și să contribuim la efortul de educare. Programul HP by the Sea a fost creat în acest scop și sunt mândru că angajații HP România se implică an de an în activitățile lansate de ONG-uri. HP și-a asumat să devină cea mai sustenabilă și echitabilă companie IT din lume și fiecare acțiune ne conduce spre îndeplinirea acestui obiectiv” a declarat Mugur Pantaia, Managing Director HP Inc. România.

Foto: pagina de Fb Mare Nostrum

Share this article
Prev Post

Noile norme europene privind raportarea în domeniul durabilității corporative, în linie dreaptă. Ministrul francez de Finanțe: „S-a terminat cu dezinformarea ecologică”

Next Post

OMV Petrom va începe producția de combustibil sustenabil pentru aviație la Petrobrazi, prima rafinărie din România care va produce SAF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next