Companii responsabile față de mediu și oameni

Inovație Dove: primul deodorant reîncărcabil

Dove a lansat primul său deodorant reîncărcabil și reutilizabil, ambalat într-o carcasă de oțel inoxidabil, cu scopul de a oferi o soluție de reîncărcare accesibilă pentru consumatori și de a reduce deșeurile de plastic.

“Suntem încântați să facem accesibile produsele de îngrijire personală sustenabile prin lansarea deodorantului reîncărcabil Dove”, spune Firdaous El Honsali, vicepreședinte global pentru comunicare și sustenabilitate la Unilever. “Dove Refillable Deodorant este doar începutul. Analizăm fiecare fațetă a ambalajelor noastre și lucrăm pentru a ne îndeplini angajamentul de a face ca toate ambalajele din plastic să fie reutilizabile, reciclabile sau compostabile până în 2025.”

Pornind de la principiul “Cumpărați o singură dată. Reumpleți pe viață”, consumatorii pot astfel să cumpere un singur ambalaj care poate fi reumplut, reducând folosirea ambalajelor de unică folosință. Logo-ul Dove este gravat pe metal, iar carcasa este vândută într-o cutie realizată din carton reciclabil 100%.

Produsele sunt disponibile în prezent la toți comercianții cu amănuntul din Canada, dar pot fi achiziționate și prin intermediul site-urilor de comerț electronic, cum ar fi Amazon, Walmart, Shoppers Drug Mart și London Drugs.

Share this article
Prev Post

Auchan România devine partener oficial al Capitalei Europene a Culturii 2023 – Timișoara. Stilul de viață sănătos și protecția mediului, printre prioritățile Auchan și în acest an

Next Post

Fundația CMCC premiază participanții care comunică schimbările climatice într-un mod cât mai creativ: dans, muzică, teatru, fotografie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next