Companii responsabile față de mediu și oameni

Mutare sustenabilă. U•Center va fi noul sediu central al Glovo în România

Începând cu 2023, Glovo își va coordona operațiunile în România din clădirea de birouri U•Center, proiect dezvoltat de Forte Partners în zona Tineretului din București, aflat în faza a 2-a de construcție, alimentat 100% cu energie electrică provenită din surse regenerabile. Lucrările de construcție la a doua fază a U•Center au fost demarate în anul 2021 și vor fi finalizate în a doua jumătate a lui 2023.

„Preocuparea pentru dezvoltarea sustenabilă și eficientă energetic, precum și dezvoltarea activității în jurul stării de bine a angajaților sunt valori comune ale Glovo și Forte Partners”, a declarat Victor Răcariu, Director General Regional, Glovo Europa de Sud-Est. „Facilitățile oferite de U•Center, accesul rapid la mijloacele de transport în comun și tehnologia integrată în dezvoltarea proiectului au fost unele dintre elementele care ne-au convins să alegem U•Center.”

Prima fază a proiectului office U•Center a obținut certificările LEED Platinum cu scorul 85, unul dintre cele mai mari obținute în România în versiunea LEED v4 și WELL Health&Safety, care atestă siguranța clădirii din punct de vedere sanitar în contextul COVID-19. Forte Partners vizează obținerea acelorași certificări și pentru faza a doua a proiectului.

Share this article
Prev Post

BMW construiește în premieră mondială prima fabrică auto fără emisii de carbon, la Debrețin

Next Post

Ocean Awareness Contest. Competiție internațională pe tema impactului uman asupra sănătății oceanelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next