Companii responsabile față de mediu și oameni

Până pe 30 noiembrie sunt deschise înscrierile pentru Google.org Impact Challenge on Climate Innovation 2022 (finanțare de 5.000.000 dolari)

Până pe data de 30 noiembrie 2022 sunt deschise aplicațiile pentru Google.org Impact Challenge on Climate Innovation 2022 (GIC). GIC se adresează organizațiilor non-profit, întreprinderilor sociale, universităților și instituțiilor de cercetare din întreaga lume cu idei inovatoare de proiecte care să accelereze progresul în ceea ce privește informarea și acțiunile în domeniul climei. Scopul principal este găsirea unor soluții care să extindă înțelegerea fenomenului schimbărilor climatice prin intermediul datelor, cartografierea emisiilor la scară globală, reducerea amprentei de carbon.

Finanțare

Organizațiile selectate vor primi o finanțare de 5 milioane de dolari americani, împreună cu accesul la expertiza tehnică și la produsele Google, pentru a accelera progresul către un viitor mai durabil.

Eligibilitate

  • Deschis pentru orice organizatie caritabilă non-profit, institutii de cercetare academică private sau publice sau companii sociale cu un proiect sau scop caritabil;
  • Organizația trebuie să aibă sediul social în țara de reședință;
  • Persoanele fără afiliere organizațională nu sunt eligibile;
  • Întreprinderile cu scop lucrativ care sunt înregistrate sau constituite în conformitate cu legislația uneia dintre țările eligibile pot depune o cerere dacă proiectul propus are un scop caritabil explicit;
  • Cererile trebuie să fie depuse în limba engleză.

Criterii de selecție

  • Soluțiile trebuie să aibă un impact global și să încurajeze colaborarea între mai multe organizații
  •  Să aibă un impact tangibil, real, atât pentru climă, cât și pentru oameni. Propunerea ar trebui să explice modul în care va aborda schimbările climatice și/sau măsura în care îi va ajuta pe alții să facă același lucru.
  • Ideile ar trebui să folosească tehnologia prin crearea sau facilitarea de noi soluții și abordări. De asemenea, candidaturile pot propune aplicații inovatoare ale tehnologiei existente – sunt încurajate soluțiile care aplică inteligența artificială și învățarea automată!
  •  Propunerile de succes vor avea planuri de execuție bine elaborate și realiste, susținute de resursele și expertiza necesară pentru implementare.

Detalii și înscriere: Google.org AI for the Global Goals Call for Applications (qualtrics.com)

Share this article
Prev Post

Accenture: cele mai mari companii din lume nu-și vor putea atinge obiectivele Net Zero dacă nu-și dublează măcar ritmul de reducere a emisiilor de carbon până în 2030 (Raport)

Next Post

100YR CLEANUP trage un semnal de alarmă cu privire la problema plasticului cu ajutorul unei piramide construită din 20 de tone de deșeuri colectate din râul Nil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next