Companii responsabile față de mediu și oameni

Black Sea ClimAccelerator: startupurile verzi aflate în proces de dezvoltare și scalare se pot înscrie până pe 26 septembrie pentru finanțare și alte oportunități

Startupurile verzi din România, care au deja un prototip validat cu clienții și sunt înființate ca entități juridice, se pot înscrie până pe 26 septembrie 2022 la Black Sea ClimAccelerator, Categoria MVP (Minimum Viable Product), pentru a primi o finanțare de 20.000 de euro.

Cele 6 start-up-uri selectate vor beneficia, pe lângă finanțare, de workshop-uri și studii de caz; peer sharing la nivel național și internațional; mentorat; networking și conectare cu actori-cheie din ecosistem; consultanță pe nevoi specifice; participare la Demo Day (Decembrie 2022), unde își vor prezenta soluția în fața jucătorilor-cheie din piață; servicii din partea EIT Climate-KIC, acordate sub forma unui acord de investiție denumit Climate-SAFE.

Startupurile deja funcționale, cu vechime pe piață, care se pregătesc de scalarea soluțiilor lor, se pot înscrie până la aceeași dată la o categorie distinctă a programului, Growth, pentru a beneficia, cu excepția finanțării, de aceleași servicii oferite la categoria MVP. Cele 6 start-up-uri selectate vor beneficia în plus de participare la evenimente și târguri naționale și internaționale și de sprijin și facilitare pentru atragerea de investiții și finanțări.

Programul Black Sea ClimAccelerator este organizat de Impact Hub Bucharest cu sprijinul EIT Climate-KIC și partenerii principali Raiffeisen Bank România și OMV Petrom, GRF+ ca partener de consultanță creativă, precum și Innovation Starter în Bulgaria.

Citiți aici despre primii 16 finaliști, din categoria Early Stage, care vor beneficia de mentorat de specialitate, consultanță, evenimente dedicate, precum și de o finanțare individuală de 5000 de euro.

Detalii despre Black Sea ClimAccelerator 2022 – Acceleratorul startupurilor verzi

Share this article
Prev Post

Electric Castle: participanții la festival au colectat peste 15.000 de PET-uri și doze de aluminiu în campania „Tu reciclează, Lidl donează” dedicată renovării castelului Bánffy din Bonțida

Next Post

#TheAirWeShare. Pe 7 septembrie marcăm Ziua internaţională a aerului curat pentru un cer albastru. 99% din populația globului respiră un aer poluat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next