Companii responsabile față de mediu și oameni

Premiul global de 100.000 de dolari pentru mediu al Universității St Andrews

Aflat la cea de-a 25-a ediție, Premiul St Andrews este o inițiativă de mediu în valoare de 100.000 USD lansată de Universitatea St Andrews, Scoția, care recunoaște contribuțiile semnificative la problemele și preocupările de mediu, cu accent pe durabilitate, conservare, biodiversitate și dezvoltare comunitară. Câștigătorul premiului va primi 100.000 USD, iar cei doi finaliști vor primi fiecare câte 25.000 USD.

Sunt așteptate candidaturi din partea unor persoane, echipe multidisciplinare sau grupuri comunitare din întreaga lume cu proiecte globale/locale scalabile, cu impact social și economic în comunitățile lor.

Pentru a participa la competiție, candidații trebuie să completeze formularul de înscriere online de pe site-ul web al Premiului St Andrews pentru mediu. Data limită pentru înscrieri este miercuri, 12 aprilie 2023, ora 23:59 GMT.

Finaliștii selectați vor fi invitați să participe la seminarul Premiului St Andrews pentru mediu, care va avea loc la Universitatea St Andrews pe 21 noiembrie 2023.

Informații suplimentare

Foto Credit Garth Cripps for Blue Ventures

Share this article
Prev Post

Lidl România în parteneriat cu Rețeaua Băncilor pentru Alimente organizează la nivel național o nouă acțiune de colectare a alimentelor

Next Post

CIS Gaz anunță finalizarea lucrărilor de înlocuire a conductelor Conpet care traversează Dunărea, sporind astfel siguranța aprovizionării cu energie și reducerea nivelului de poluare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next