Companii responsabile față de mediu și oameni

„Prietenii aerului”: Bergenbier și Airly contribuie la reducerea gradului de poluare din Ploiești

Bergenbier S.A. a instalat în parteneriat cu Airly, companie globală de monitorizare a calității aerului, și Primăria Ploiești 5 senzori de monitorizare a calității aerului în mai multe parcuri din Municipiu. Această inițiativă „este motorul de pornire prin care ne implicăm în acțiuni care pot să reducă gradul de poluare din Ploiești”, precizează Bergenbier.

Campania intitulată „Prietenii Aerului” face parte din platforma de responsabilitate socială „Prietenii știu să fie responsabili”, lansată de Bergenbier în septembrie 2022, odată cu Raportul de Sustenabilitate pentru anul 2021.

Tot în toamna acestui an, sub umbrela programului „Prietenii știu să fie responsabili”, Bergenbier a organizat împreună cu Asociația Mai Mult Verde campania de ecologizare „Prietenii Naturii”, prin care a curățat de deșeuri o zonă verde din Mogoșoaia și o locație din apropierea fabricii companiei de lângă Ploiești.

Din 2019, fabrica Bergenbier din Ploiești nu a mai trimis la groapa de gunoi niciun fel de deșeu menajer, procentul de valorificare fiind de 100%. De asemenea, din 2022, întreaga cantitate de electricitate achiziționată și folosită în fabrică este în totalitate energie verde.

Platforma Prietenii știu să fie responsabili

Share this article
Prev Post

Environ caută al 15-lea Creator de inspirație – un proiect despre natură și oamenii care au ales România

Next Post

E.ON Energie România a împădurit prin implicarea clienților 5 ha de teren degradat lângă Sighișoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next