Companii responsabile față de mediu și oameni

REHAU România și Plantăm fapte bune în România au plantat peste 7.000 de puieți în Județul Timiș

REHAU România și Plantăm fapte bune în România au plantat 7.145 de puieți de gorun, stejar pedunculat, stejar roșu și arțar tătăresc în localitatea Cralovăț din județul Timiș, pe un deal în pericol de alunecare.

„Ne-am alăturat celor de la Plantăm fapte bune în România pentru că pădurile nu reprezintă doar o oază de liniște și răcoare, ci au un rol major în viețile comunităților. Pădurile sunt una dintre soluțiile de bază în lupta cu schimbărilor climatice, îmbunătățesc calitatea aerului și previn alunecările de teren. Am reușit să facem încă un pas în demersul nostru de împădurire a zonelor cu probleme din România, astfel încât, peste câțiva ani să putem afirma cu mândrie că am plantat Pădurea REHAU (…)” a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU România.

În următorii 7-10 ani, pe lângă plantarea propriu zisă, inițiativa își asumă monitorizarea și îngrijirea suprafeței împadurite – toaletare, înlocuire – până când puieții ajung la stadiul de masiv. În 2020, REHAU România a lansat inițiativa „REHAU Community”, prin care și-a asumat misiunea de a sprijini comunitățile locale și a început acțiunile de plantare.

Share this article
Prev Post

Danone susține peste 220 de fermieri să practice agricultura regenerativă în programul O șansă pentru familia ta

Next Post

GreenPoint Management, premiată al 2-lea an la rând pentru sustenabilitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *