Companii responsabile față de mediu și oameni

S-a lansat ediția a doua Amazon Sustainability Accelerator care se adresează start-up-urilor din domeniul reciclării și al inovării

În cadrul lansării celei de a doua ediții a Amazon Sustainability Accelerator, toate întreprinderile aflate la început de drum, axate pe sustenabilitate, sunt invitate să depună cereri de finanțare.

Amazon Sustainability Accelerator este un program personalizat de 12 săptămâni conceput pentru a ajuta fondatorii să facă față provocărilor legate de lansarea și extinderea unei afaceri durabile, în cadrul căruia participanții vor învăța cum să autoevalueze impactul climatic al afacerii lor și să dezvolte strategii pentru a-și îmbunătăți amprenta asupra mediului. Acesta include ateliere virtuale și personale conduse de experți, mentorat specializat, un curriculum personalizat și acces la o rețea de fondatori care împărtășesc aceleași idei. Participanții vor primi, de asemenea, o subvenție în valoare de 10.000 de lire sterline, credite Amazon Web Services (AWS) și spațiu de birouri gratuit.

Acceleratorul din acest an se va concentra pe start-up-uri din două domenii cheie:

Tehnologii de reciclare: Pentru prima dată, Amazon Sustainability Accelerator caută start-up-uri cu tehnologii promițătoare care pot ajuta industria reciclării să facă un salt înainte, inclusiv tehnologii noi care abordează provocări ale reciclării încă nerezolvate sau tehnologii care îmbunătățesc semnificativ instrumentele existente, cum ar fi mașinile de sortare avansate și sistemele de date de gestionare a deșeurilor.

Produse de consum: Amazon Sustainability Accelerator acceptă, de asemenea, start-up-uri care creează produse care ajută oamenii să trăiască mai durabil. Produsele trebuie să fie în mod cuantificabil mai sustenabile decât produsele existente, cum ar fi să fie realizate cu mai multe materiale reciclate, să fie realizate cu emisii reduse de carbon și să ajute consumatorii să reducă, să reutilizeze sau să recicleze.

Aplicațiile pentru Amazon Sustainability Accelerator sunt deschise până în data de 17 martie 2023, candidații selectați urmând a fi anunțați ulterior.

Share this article
Prev Post

Studiu Deloitte: Datorită economiei verzi, piața muncii din Europa ar putea crește cu 21 milioane de locuri noi de muncă

Next Post

Cities for People Campaign Leader

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next