Companii responsabile față de mediu și oameni

S-a lansat Green Alley Award 2024 pentru idei de afaceri europene în domeniul economiei circulare

Landbell Group, principalul furnizor de servicii globale de mediu, a lansat o nouă ediție Green Alley Award, singurul premiu din Europa pentru idei de afaceri exclusiv în domeniul economiei circulare.

Aplicațiile sunt deschise până cel târziu 20 noiembrie 2023, iar solicitanții au șansa de a câștiga 25.000 de euro.

Competitorii pot fi startup-uri cu o vechime de cel mult 5 ani, startup-uri neînregistrate încă juridic, precum și persoane fizice și grupuri care doresc să înceapă o afacere în domeniul economiei circulare – cu focus pe economia circulară digitală, reciclare și prevenirea deșeurilor.

Înscrierea se face exclusiv online, în limba engleză, prin completarea unui formular disponibil pe site-ul www.green-alley-award.com/apply-form.

Ultima etapă a competiției va reuni 6 participanți selectați prin vot public (1 finalist) și juriul de experți (5 finaliști) în etapele anterioare. Finaliștii vor fi informați despre nominalizarea lor cu cel puțin trei săptămâni înainte de Finala care va avea loc la Berlin, în luna aprilie 2024.

Cei 6 finaliștii vor fi invitați să își prezinte ideea de afaceri într-o prezentare de cinci minute, iar juriul format din experți va selecta un câștigător al Premiului Green Alley 2024, pe baza prezentării și a aplicației.

Accesează informații suplimentare și formularul de înscriere

Citește despre câștigătorul Green Alley Award 2023

Share this article
Prev Post

Germania recurge din nou la cărbune pentru a evita penuria de energie din timpul iernii

Next Post

Au început înscrierile la Atelierele de Comunicare și Jurnalism pentru Sustenabilitate organizate de Sustainability News Lab

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next