Subway lansează o nouă uniformă pentru angajați realizată din sticle de plastic reciclate

Subway a lansat o nouă uniformă pentru angajați, care este realizată din sticle de plastic reciclate și care va fi introdusă treptat în peste 2.300 de restaurante din Marea Britanie și Irlanda pe parcursul anului 2023, scrie publicația britanică Circular.

Noua uniformă este compusă din două tricouri, dintre care unul polo, două tipuri de șorțuri, unul scurt, celălalt întreg, o șapcă și o bandană.

Subway a precizat că materialul folosit pentru articolele vestimentare a fost creat dintr-un amestec de poliester din sticle de plastic reciclate, cu excepția tricourilor, pentru care s-a folosit un amestec de bumbac BCI (Better Cotton Initiative) și poliester reciclat.

Potrivit Subway, șapca de tip baseball este fabricată din 3 sticle de plastic, șorțul întreg, din 12 sticle, în timp ce pentru tricourile polo s-au folosit 7 sticle.

În timpul testelor, Subway spune că 70% dintre francizații și angajații săi au evaluat pozitiv uniformele pentru confort și durabilitate.

Subway spune că va colabora, de asemenea, cu compania de reciclare a textilelor Avena Group pentru a colecta și prelucra vechile uniforme, care vor fi înlocuite în timpul acestei tranziții în materiale noi pentru reutilizare în alte industrii.

În plus, Subway spune că va dona toate articolele vechi din stoc unor organizații de caritate pentru a le folosi în cadrul unor inițiative privind hrana și nutriția. De exemplu, 1.000 de șorțuri nefolosite rămase de la vechea uniformă vor fi oferite către Rethink Food pentru ca școlile să le folosească drept covorașe de cultivare a cresonului.

Louise Wardle, vicepreședinte al departamentului de marketing EMEA (Europe, Middle East, Africa) la Subway, a declarat: „Noile uniforme, realizate din sticle de plastic reciclate, reprezintă ceea ce noi credem că este o premieră pentru un brand de restaurant de stradă și reflectă angajamentul nostru continuu de a îmbunătăți modul în care ne desfășurăm activitatea. Acesta este doar începutul și sperăm să facem și alte progrese în anii următori – rămâneți pe fază.”

Accesează mai multe informații

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Schimbările climatice și poluarea aerului trebuie abordate împreună – OMM

Next Post

Soluții pentru Comunitate. S-au finalizat proiectele susținute de Synevo România și Asociația Medicover

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next