Companii responsabile față de mediu și oameni

Sustainability Star Award. Competiție dedicată comunicatorilor și pasionaților de sustenabilitate

Competiție concepută pentru a „celebra comunicarea remarcabilă în domeniul sustenabilității”, Sustainability Star Award încurajează participarea tuturor celor interesați de subiecte legate de mediu, fie că sunt studenți, jurnaliști consacrați, bloggeri sau pur și simplu oameni pasionați de sustenabilitate care vor să împărtășească ideile și poveștile lor.

Parte integrantă a proiectului Sustainability News Lab, o inițiativă a platformei Guerrilla Verde, Sustainability Star Award își propune să genereze o materiale inspiraționale care explorează domeniul sustenabilității, cu scopul de a educa și stimula implicarea oamenilor în problemele de mediu actuale.

Materialele acceptate în competiție acoperă o gamă largă de formate – eseuri, articole, interviuri, conținut foto-video, rapoarte, scurtmetraje etc.

Premii

Sustainability News Lab are două categorii principale de concurs, fiecare susținută de parteneri corporativi care oferă următoarele premii:

Categoria I: Sustenabilitate în General (sponsorizată de Tetra Pak)

  • Best Sustainability Feature (Valoare premiu: 300 EUR, Notebook/tabletă & cover cu tastatură)
  • Most Impactful Environmental (Valoare premiu: 150 EUR, Vouchere pentru cărți)
  • Community Environmental Spotlight  (Valoare premiu: 100 EUR, Vouchere pentru cărți)

Pentru această categorie, participanții pot propune materiale de comunicare și jurnalistice care abordează tematica sustenabilității în general, cu un subiect la alegere (eseuri, articole, interviuri, conținut foto-video, rapoarte, scurtmetraje și alte formate de comunicare).

Categoria II: Sustenabilitatea Aluminiului și Reciclarea (sponsorizată de Asociatia Alucro)

  • Best Sustainability Feature (Valoare premiu: 500 EUR)
  • Most Impactful Environmental (Valoare premiu: 400 EUR)
  • Community Environmental Spotlight (Valoare premiu: 300 EUR)

Pentru această categorie, participanții pot propune materiale de comunicare și jurnalistice care abordează sustenabilitatea din perspectiva impactului reciclării aluminiului și a sustenabilității (eseuri, articole, interviuri, conținut foto-video, rapoarte, scurtmetraje și alte formate de comunicare).

Calendar

Perioada de înscrieri este între 9 și 30 noiembrie 2023. Materialele selectate vor fi publicate pe GuerrillaVerde.ro începând cu data de 4 decembrie 2023. Procesul de jurizare va avea loc între 4 și 14 decembrie 2023, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 15 decembrie 2023.

Înscrierea în competiție se realizează prin trimiterea materialelor la contact@guerrillaverde.ro, cu menționarea categoriei competiționale alese, a unui rezumat și a materialului complet, însoțite de datele de contact ale participantului.

Accesați informații suplimentare despre competiție.  

Share this article
Prev Post

Reuters: Peste 60 de țări susțin acordul pentru triplarea energiei regenerabile în acest deceniu

Next Post

Emisiile de CO2 în funcție de țară. China, India și SUA, responsabile pentru 52% din emisiile la nivel global (Grafic)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next