Companii responsabile față de mediu și oameni

tbi bank și BicicletaShop.ro îi încurajează pe români să aibă un stil de viață mai sănătos și să contribuie la reducerea poluării

tbi bank a încheiat un parteneriat cu unul dintre cei mai importanți retaileri specializați în ciclism din România, BicicletaShop.ro, pentru a reduce impactul financiar al achiziționării unei biciclete și pentru a-i încuraja pe români să aibă un stil de viață mai sănătos și să contribuie la reducerea poluării.

Clienții vor putea să-și finanțeze achizițiile cu ajutorul unor instrumente eficiente, printre care Buy Now, Pay Later (BNPL) cu 4 rate fără dobândă, vor primi o reducere de 10% la prima achiziție de bicicletă și o primă intervenție gratuită în service.

Clienții vor avea acces mai ușor la un portofoliu mai mare de echipamente și servicii de ciclism și vor putea solicita perioade de finanțare mai lungi, cu rate accesibile ale dobânzii. Campania promoțională este valabilă până pe 30 iunie.

„Poluarea și aglomerația din trafic sunt probleme majore pentru marile orașe ale lumii, iar bicicletele reprezintă una dintre cele mai importante soluții care pot exista în prezent. În plus, ele sunt parte integrantă a unui stil de viață sănătos, în care activitatea fizică joacă un rol esențial. Creșterea prețurilor poate fi o problemă, de aceea am încheiat un parteneriat cu BicicletaShop.ro pentru a-i ajuta pe români să se adapteze mai rapid la un stil de viață sustenabil”, spune Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Foto: unsplash

Share this article
Prev Post

Obiectivele zero net ale companiilor producătoare de combustibili fosili sunt „în mare parte lipsite de sens” (Raport)

Next Post

ONG-urile britanice de mediu fac apel la cetățeni pentru a uda arborii tineri din zonele urbane pe durata verii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next