Companii responsabile față de mediu și oameni

TELUS International a publicat raportul de sustenabilitate și ESG pentru 2023

TELUS International și-a publicat raportul de sustenabilitate și ESG pentru 2023, care evidențiază progresele companiei în ceea ce privește prioritățile de mediu, sociale și de guvernanță.

Printre cele mai importante aspecte ale raportului se numără: detalii despre obiectivul zero net al companiei și progresul realizat în 2023, informații despre programele de impact care aduc beneficii comunităților, partenerilor și afacerii TELUS; informații despre acțiuni comunitare, cum ar fi TELUS Days of Giving, în care membrii echipei TELUS au construit școli, au plantat copaci, au protejat populațiile de albine, au oferit mentorat și oportunități educaționale etc.

Investiții în comunitate, în 2023, s-au tradus prin acțiuni centrate pe educație și ocuparea forței de muncă, sănătate și bunăstare, conservarea mediului și combaterea pierderii vieții sălbatice și a biodiversității.

În 2023, TELUS a oferit comunităților 93.815 ore de voluntariat sau 12.509 zile de voluntariat și a contribuit, printer altele, la plantarea a 25.100 de arbori, protejarea a 3.780.000 de albine și construirea a 80 de stupi.

Pădurea TELUS în România

TELUS International România a demarat oficial înființarea Pădurii TELUS International în martie 2023. În cadrul acestei inițiative, 11.000 de puieți au fost plantați pe o suprafață de 2 ha. în comuna Copuzu, Balaciu (Jud. Ialomița) cu ajutorul partenerului ONG Padurea Copiilor.

Board-urile comunitare

„La TELUS International, înțelegem că fiecare comunitate are nevoi unice. Acesta este motivul pentru care punem finanțarea comunității în mâinile liderilor locali care cunosc cel mai bine comunitățile noastre.”

Create de TELUS în 2005, board-urile comunitare oferă o modalitate unică și inovatoare de a finanța granturi pentru programe caritabile într-o regiuni de interes pentru companie. Acest model unic permite liderilor locali să ofere o perspectivă valoroasă asupra nevoilor stringente ale comunității și să facă recomandări, asigurându-se că fondurile sunt alocate programelor care sprijină cel mai bine categoriile sociale vulnerabile. Se acordă prioritate programelor care sprijină inițiativele comunitare în domeniul sănătății, educației și mediului și care pot demonstra cel mai bine utilizarea tehnologiei pentru a spori eficiența programelor lor.

În România, TELUS International Romania Community Board își continuă demersul început în anul 2016 de a susține comunitățile locale, distribuind anual fonduri în valoare de 100.000 USD. Până în prezent, Fundația a sprijinit financiar 130 de proiecte din România, cu granturi în valoare totală de 700.000 USD.

Raportul de sustenabilitate și ESG TELUS International pentru 2023 poate fi accesat AICI.

Share this article
Prev Post

China construiește două treimi din noile centrale eoliene și solare la nivel mondial, potrivit unui raport

Next Post

Cum fac față românii caniculei (studiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next