Companii responsabile față de mediu și oameni

Whirlpool Corporation, recunoscută de USA Today ca unul dintre liderii climatici ai Americii în 2023

Whirlpool Corporation a fost recunoscută de prestigioasa publicație USA Today ca fiind unul dintre liderii Americii în domeniul climei în 2023. Premiul America’s Climate Leaders recunoaște companiile cu sediul în SUA cu cele mai semnificative reduceri de la un an la altul ale emisiilor din sfera de aplicare 1 și 2.

„Suntem mândri să fim numiți unul dintre liderii climatici ai Americii în 2023, ca recunoaștere a angajamentului nostru continuu de a ne reduce impactul asupra climei și de a ne atinge obiectivele zero net”, a declarat Pam Klyn, vicepreședinte executiv al Whirlpool Corporation pentru relații corporative și sustenabilitate.

În 2003, Whirlpool Corporation a fost primul producător de electrocasnice care și-a fixat ca obiectiv reducerea emisiilor și a continuat să facă progrese prin investiții continue. În 2022, compania a obținut o reducere de aproximativ 25% a emisiilor de gaze cu efect de seră (domeniile de aplicare 1 și 2) în fabricile și operațiunile sale globale.

Ca parte a angajamentului de lungă durată al companiei față de operațiunile sustenabile, Whirlpool Corporation a obținut în 2022 statutul ”Zero Waste to Landfill Gold” sau ”Platinum” (o rată de recirculare mai mare de 95%) pentru toate cele 29 de unități mari de producție din întreaga lume și a continuat să investească în eficiența fabricilor și în reducerea deșeurilor, lucrând îndeaproape cu reciclatorii și furnizorii de sustenabilitate pentru a găsi modalități noi și inovatoare de a elimina deșeurile și de a contribui la economia circulară. Whirlpool Corp. a obținut o reducere în 2022 de aproximativ 25 de procente a emisiilor de GES în domeniile 1 și 2, comparativ cu anul precedent.

Comunicatul USA Today America’s Climate Leaders 2023

Comunicatul Whirlpool Corporation Recognized as One of America’s Climate Leaders for 2023 by USA Today

Comunicatul The 2022 Whirlpool Corporation Sustainability Report

Sursa foto: Whirlpool Corp

Share this article
Prev Post

Delterra se aliază cu Amcor, Mars și P&G pentru un angajament privind materialele plastice

Next Post

Every Can Counts celebrează Ziua Mondială a Mediului 2023 printr-o nouă ediție a campaniei International Recycling Tour

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next