Companii responsabile față de mediu și oameni

Paharele McFlurry vor ajuta McDonald’s să-și atingă obiectivele de sustenabilitate

McFlurry-ECSR
McFlurry-ECSR

Pe măsură ce aduce formatul Mini McFlurry în Statele Unite, McDonald’s servește atât varianta mică, cât și pe cea standard a desertului său în pahare cu patru bucăți de carton pliabile- contribuind astfel la obiectivul său de a obține 100% materiale regenerabile, reciclate sau certificate pentru ambalajele sale primare până la sfârșitul anului 2025.

Formatul cu patru bucăți de carton pliabile este deja disponibil în Canada, Indonezia și pe alte piețe internaționale. Integrarea sa în restaurantele McDonald’s din S.U.A. va contribui la îmbunătățirea acreditărilor de sustenabilitate ale gamei sale de ambalaje primare pentru clienți.

Este vorba despre ambalaje de unică folosință servite consumatorilor prin toate canalele de consum – de exemplu, recipiente, pahare, cutii de carton pliabile, suporturi pentru pahare, ambalaje, pungi pentru servicii alimentare, șervețele, paie și ambalaje pentru cărțile și jucăriile Happy Meal.

Lanțul susține că, până la sfârșitul anului 2023, 86,7% din aceste ambalaje provin din materiale regenerabile, reciclate sau certificate. În plus, peste 88,3% dintre restaurantele sale sunt pe piețele cu o infrastructură matură de gestionare a deșeurilor și de reciclare la nivel național, cu o legislație existentă în materie de reciclare și cu un grad „ridicat” de conștientizare a clienților cu privire la deșeuri și reciclare.

Mini McFlurry va fi disponibil începând de astăzi (10 septembrie) în toate localurile McDonald’s participante din SUA. Lanțul speră că, alături de o reproiectare orientată spre sustenabilitate, un ambalaj mai mic le va oferi consumatorilor mai mult control asupra porției lor.

McDonald’s s-a numărat printre companiile care și-au redus consumul de „materiale plastice problematice” în raportul anual de anul trecut al programului ReSource al WWF: Plastic. Cu toate acestea, s-a observat că ponderea plasticului în portofoliile companiilor a crescut în general.

Sursa: Packaging Europe

Share this article
Prev Post

ING Bank și Fundația Comunitară Cluj finanțează proiecte de mediu „În Zona Ta” la Cluj

Next Post

În ultimii 3 ani, la nivel național s-au înregistrat 396 de accidente grave în care au fost implicate trotinete electrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next