Companii responsabile față de mediu și oameni

Angajații Rompetrol au plantat peste 7500 de copaci în Ploiești

Rompetrol, în parteneriat cu Asociația EcoAssist, prin Plantăm fapte bune în România, a continuat și în 2022 acțiunile de împădurire din județului Prahova, pe fosta groapă de gunoi ecologizată a orașului Ploiești. Anul trecut compania a plantat puieți forestieri pe o suprafață de 5 hectare de teren în comunele Blejoi și Mănești, dar și în municipiul Ploiești.

„Angajamentul nostru față de creșterea suprafețelor de pădure este pe termen lung, ca parte din strategia Grupului de a contribui la diminuarea efectelor schimbărilor climatice, prin diferite tipuri de investiții. Aceasta este prima acțiune cu voluntari după doi ani de pandemie și ne bucurăm că am reușit să plantăm peste 7500 de copaci și să creăm o oază verde aproape de traficul intens de pe drumul național” a spus Iskander Abdibaitov, Chief Officer Corporate Development.

Angajamentul Rompetrol față de creșterea suprafețelor de pădure este pe termen lung, ca parte din strategia Grupului de a contribui la diminuarea efectelor schimbărilor climatice, prin diferite tipuri de investiții.

Sursa foto: Pagina de Fb Plantăm fapte bune în România

Share this article
Prev Post

Metamorfoza. Bijuterii sustenabile din argint și taste reciclate

Next Post

Școala Verde – Micii Apărători ai Naturii. Final de proiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next