Companii responsabile față de mediu și oameni

Caravana Sustenabilității Carrefour de colectare a PET-urilor reciclabile continuă în parteneriat cu HEINEKEN în orașele Sibiu, Zalău și Cluj

Lansată pe 15 august în parcarea hypermarketului său Orhideea din București, Carrefour România continuă, în parteneriat cu Neumarkt (HENEKEN România), Caravana Sustenabilității Carrefour în parcările magazinelor sale Hyper din orașele Sibiu (19-20 august), Zalău (21-22 august) și Cluj (23 august).

Participanții care se se prezintă cu min. 5 PET-uri la standurile amenajate în parcările magazinelor Carrefour menționate sunt premiați pe loc cu un voucher de reducere de 50% la produsul Neumarkt doza 0.5l prin scanarea aplicației Act for Good (este necesară descărcarea aplicației) și cu o geantă Neumarkt de cumpărături, din plastic reciclat.

Conform regulamentului, se acordă 1 singur premiu per participant, astfel încât, dacă un participant se prezintă cu 10 PET-uri, va primi un voucher de reducere și o geantă Neumarkt, în limita stocului disponibil (1700 de genți).

Regulamentul Caravana Sustenabilității Carrefour

Share this article
Prev Post

Fermierii americani își sacrifică propriile recolte și își vând vacile din cauza secetei extreme

Next Post

Află din cartea lui Bill Gates care sunt soluțiile și inovațiile necesare pentru evitarea unui dezastru climatic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next