Companii responsabile față de mediu și oameni

Impact Challenge on Climate Innovation 2022: competiție Google.org de proiecte tehnologice care abordează schimbările climatice

Organizațiile neguvernamentale independente, instituțiile academice și de cercetare și fundațiile corporatiste se mai pot înscrie până pe 29 iulie, ora 12 p.m. GMT, cu idei de proiecte sau proiecte aflate deja în implementare în competiția internațională Google.org, Impact Challenge on Climate Innovation.  

Proiectele trebuie să adreseze problematica schimbărilor climatice prin intermediul tehnologiei, să faciliteze acțiunea colectivă și să aibă potențial de impact la nivel global. Sunt așteptate, spre exemplu, proiecte care monitorizează emisiile de gaze cu efect de seră la nivel global, care mapează și urmăresc zonele cu impact pentru refacerea ecosistemelor sau care sprijină întreprinderile mici în măsurarea amprentei lor de carbon.

Valoarea totală a finanțărilor este de 30 mil. USD, proiectele câștigătoare beneficiind totodată de accesul la expertiza tehnică și produsele oferite de Google pentru progresul către un viitor mai sustenabil și rezilient. Proiectele selectate pot primi o finanțare de până la 5 mil. USD.

Detalii și înscriere online

Frequently Asked Questions

Formularul de înscriere (model)

Share this article
Prev Post

53% din companiile listate la BVB declară că au o politică de mediu și climă (raport PwC România)

Next Post

Numărul zonelor cu emisii scăzute din orașele europene a crescut cu 40% în ultimii 3 ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next