Companii responsabile față de mediu și oameni

Kaufland deschide un nou magazin în București, cu un spațiu verde de 2.200 metri pătrați pe acoperiș

Kaufland România inaugurează un nou magazin în București, cu diverse facilități și servicii atente la mediu – automate de reciclare a ambalajelor din plastic, stații de încărcare pentru mașinile electrice, rastele pentru biciclete și acoperiș verde. Kaufland Emil Racoviță este al 22-lea magazin al rețelei Kaufland din capitală și al 171-lea la nivel național.

Noua locație dispune de un spațiu verde de 2.200 m2 pe acoperiș, amenajat peisagistic cu butași de sedum, plante graminee, perene și arbuști mici și medii. Zona este prevăzută cu un sistem de irigare, care va asigura umiditatea optimă pentru plante.

În parcarea magazinului, clienții vor avea la dispoziție un automat de reciclare dublu, de tip self-service, dedicat colectării separate, cu vouchere de extra-reducere la schimb, a 3 tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

În zona de la intrare, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot, de asemenea, depune pentru reciclare recipientele goale din plastic ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie, fiind recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 171 de magazine în România.

În 2023, Kaufland România a primit pentru a cincea oară certificarea Best Buy Award, care atestă că este lanțul de magazine cu cel mai bun raport calitate-preț de pe piața locală.

Kaufland deține și distincția Customers’ Friend pentru compania cu cele mai bune servicii pentru clienți, acordată de Institutul internațional ICERTIAS, în urma unei analize de piață.

Accesează comunicatul oficial al companiei

Share this article
Prev Post

Investiție de 6,5 milioane euro în prima rețea de stații de alimentare a vehiculelor cu CNG din România

Next Post

CEC Bank anunță împrumuturi avantajoase pentru creșterea verde a IMM-urilor și integrarea strategică a sustenabilității în evoluția băncii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next