Companii responsabile față de mediu și oameni

Lăpticul Little Steps 3 marca Nestlé, într-un nou ambalaj din carton reciclabil, cu linguriță dozatoare din trestie de zahăr

Nestlé România a lansat, prin divizia Infant Nutrition, laptele Little Steps 3 pentru copiii până la 3 ani, într-un nou ambalaj din carton reciclabil, cu linguriță dozatoare din plastic provenit aproape integral din trestie de zahăr – potrivit unui comunicat al companiei.

Noile ambalaje sunt atât prietenoase cu mediul, cât și ușor de utilizat pentru părinți. Ambalajele și lingurițele dozatoare se pot colecta selectiv pentru reciclare în containerele speciale dedicate hârtiei și plasticului.

„Așa cum promiteam la începutul acestui an, am demarat un proces amblu de transformare a portofoliului nostru într-unul sustenabil, introducând pentru gama Nestlé LITTLE STEPS noul ambalaj din carton reciclabil. Rețeta produsului nu s-a schimbat și dorim să venim în continuare în ajutorul mămicilor (…), spune Mihaela Bușu, Business Executive Officer Nestlé Infant Nutrition.

Nestlé Little Steps  este un brand internațional, prezent în 12 țări: Marea Britanie, Germania, Polonia, Danemarca, Olanda, Norvegia, Suedia, Bulgaria, Elveția, Austria, Finlanda și România.

Prin Nestlé for a Waste Free World, compania și-a propus ca produsele sale să nu fie doar mai gustoase și mai sănătoase, ci și mai bune pentru mediu. Ambiția Nestlé pentru anul 2030 este impact zero asupra mediului.

Share this article
Prev Post

Marile companii din sectorul agro-alimentar ar putea suferi pierderi de 150 mld. de dolari din cauza neadaptării practicilor de business la schimbările climatice (Raport)

Next Post

Deloitte oferă un grant în valoare de 50.000 de dolari în cadrul Lead2030 Challenge pentru tinerii lideri care contribuie cu soluții la îndeplinirea ODD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next