Companii responsabile față de mediu și oameni

Milk & More va testa livrările la domiciliu de sticle de Coca-Cola Zero reumplute

Milk & More, una dintre cele mai mari firme de livrare la domiciliu de lapte și produse alimentare din Marea Britanie, va oferi temporar un serviciu de reumplere pentru Coca-Cola Zero, în parteneriat cu îmbuteliatorul de băuturi răcoritoare Coca-Cola Europacific Partners (CCEP).

Clienții Milk & More din sudul Londrei și din alte zone din sudul UK vor putea cumpăra începând din această lună sticle de Coca-Cola Zero de un litru pe care le vor putea lăsa apoi la ușă pentru a fi colectate, spălate și reumplute de până la 20 de ori înainte de a fi reciclate, scrie publicația edie.

Milk & More oferă deja sticle reutilizabile pentru mai multe dintre produsele sale, inclusiv lapte, apă, sucuri de fructe și băuturi răcoritoare, livrând 80 de milioane de sticle reîncărcabile în fiecare an.

Jo Padwick, senior sustainability manager la CCEP, a declarat că inițiativa va permite colectarea de informații valoroase despre modul în care consumatorii vor reacționa la procesul de returnare a sticlelor comparativ cu cel al reciclării.

La nivel global, compania Coca-Cola vizează ca, până în 2030, procentul vânzărilor sale de băuturi în ambalaje reutilizabile sau returnabile să fie de 25%.

Sursa foto: Milk & More

Share this article
Prev Post

Noile capacități de producție de energie regenerabilă la nivel mondial vor crește cu o treime în 2023, cea mai mare creștere absolută înregistrată până acum

Next Post

UPDATE Parlamentul European votează joi poziția sa cu privire la noile norme de integrare a drepturilor omului și a impactului asupra mediului în guvernanța companiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next