NRDC Climate Storytelling Fellowship acordă burse pentru scriitorii de scenarii pe tema schimbărilor climatice

NRDC Climate Storytelling Fellowship oferă 3 burse de câte 20.000 de dolari scriitorilor al căror scenariu de lungmetraj sau scenariu pilot reflectă criza climatică într-un mod convingător și realist.

Scriitorii pot opta pentru bursa NRDC Climate Storytelling Fellowship 2022 prin intermediul site-ului Black List, iar transmiterea aplicațiilor se va încheia la 30 noiembrie 2022. În plus față de grantul total de 60.000 de dolari, NRDC va acoperi, de asemenea, o lună de găzduire și taxa de evaluare pentru primele 400 de înscrieri pe site-ul Black List. Cei trei beneficiari ai burselor vor fi anunțați cel târziu în data de 15 februarie 2023.

De asemenea, bursa îi va pune pe cei trei scriitori în legătură cu profesioniști din industrie, care le vor oferi feedback și sprijin creativ. La finalul bursei, scenariile revizuite vor fi găzduite pe site-ul Black List și pot fi analizate în vederea dezvoltării de către studiouri, agenții și/sau companii de producție importante, inclusiv Hyperobject Industries, Madica Productions, Participant, UTA și WME. Scriitorii vor păstra toate drepturile asupra scenariilor lor.

Bursa face parte din programul Rewrite the Future al NRDC, care ajută Hollywood-ul să spună povești despre schimbările climatice și justiția de mediu cu ajutorul filmelor de divertisment și al televiziunii.

“Știința este clară în ceea ce privește necesitatea absolut urgentă de a găsi soluții climatice, iar o parte importantă a acestui proces este transformarea modului în care gândim și spunem povești despre climă în întreaga lume”, a declarat fondatorul Black List, Franklin Leonard.

Detalii: NRDC, The Black List, The Redford Center, and The CAA Foundation Announce 2022 NRDC Climate Storytelling Fellowship | NRDC

Foto: iStock

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Bulgaria ar urma să lanseze proiecte-pilot de centrale solare offshore și centrale geotermale în acest an

Next Post

H&M Group și Lululemon, principalii finanțatori ai Fashion Climate Fund care vizează reducerea emisiilor de carbon din industria modei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next