Companii responsabile față de mediu și oameni

Olimpiada de Științe Climatice. Competiție de soluții la problemele schimbărilor climatice

Climate Science Ltd, din UK, invită copiii și tinerii de 12 – 25 de ani din întreaga lume să participe la Olimpiada de Științe Climatice, ediția 2022, centrată pe soluții la problemele schimbărilor climatice. 

Olimpiada se desfășoară online și constă în patru runde: calificări, sferturi de finală, semifinale și finală. Primele două runde constau într-un test cu variante multiple de răspuns. În ultimele două runde este necesară o propunere detaliată pentru a rezolva o problemă climatică din lumea reală. Temele de concurs sunt: energie curată, agricultură, resurse de apă, biodiversitate, economie durabilă, transport sustenabil și dezvoltare globală. Concurenții pot participa individual sau în echipe de câte doi.

Primii 10 clasați vor primi premii în valoare totală de 15.000 USD. Pe lângă premiile în bani, primele 3 echipe au șansa de a-și prezenta soluțiile la Summitul Națiunilor Unite privind Clima 2022 din Cairo, Egipt. 

Detalii și înscriere.

Share this article
Prev Post

Auchan Retail marchează Ziua Mondială a Mediului prin publicarea Planului pentru Climat 2030

Next Post

Compania românească Alira Grand Vins va utiliza surse regenerabile de energie pentru noua cramă Aliman din județul Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next