Companii responsabile față de mediu și oameni

Peste 79% dintre britanici se confruntă săptămânal cu tensiuni legate de reciclare

Un nou studiu realizat de DS Smith, furnizor de soluții sustenabile de ambalare, arată că peste 79% dintre britanici se simt deseori „frustrați, dezamăgiți sau furioși” față de vecini, parteneri și copii pentru că nu strivesc sau nu pliază deșeurile reciclabile, ceea ce duce la supraîncărcarea coșurilor de gunoi.

Până la 7,8 milioane de britanici recunosc că au „fobie la pliere”, spunând că nu pliază cartonul înainte de a-l arunca. 15% (până la 9 milioane de adulți) recunosc că nu reciclează deloc și că, în schimb, aruncă toate materialele reciclabile fără discernământ în coșurile de gunoi.

Studiul sugerează că aceste probleme pot fi agravate de sistemul de reciclare din Marea Britanie, care nu a fost actualizat de ceva timp și care ar putea să nu facă față creșterii numărului de ambalaje din locuințe, generat în special de creșterea comerțului electronic.

Întrebați despre barierele cu care se confruntă oamenii atunci când vine vorba de reciclare, o treime (33%) dintre respondenți au semnalat lipsa spațiului necesar sau a accesului la coșul lor de reciclare.

Share this article
Prev Post

Produsele L’Oréal din Canada vor fi marcate cu etichete descriptive despre impactul social și de mediu

Next Post

O echipă de studenți de la Universitatea Babeș-Bolyai, în finala globală SAS Curiosity Cup, cu un proiect privind defrișările din munții României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next